Anthony Fauci mulţumit că nu mai trebuie să îl contrazică pe Trump - Hotnews Mobile
1 € 1 USD 4,0924duminică 07 mar 2021

Anthony Fauci mulţumit că nu mai trebuie să îl contrazică pe Trump

de I.B. Vineri, 22 ianuarie 2021, 1:57
- a A+
Imagine
Specialistul în imunologie Anthony Fauci, consilier special al preşedinţiei SUA pentru maladia COVID-19, a afirmat joi că este uşurat că nu mai trebuie să îl contrazică pe Donald Trump, notează AFP.


La o zi după învestirea lui Joe Biden, directorul Institutului Naţional de Alergii şi Boli Infecţioase (NIAID) din SUA a revenit în sala de presă a Casei Albe.

Foarte prezent în faţa jurnaliştilor la începutul pandemiei, el a fost ţinut deoparte în ultimele luni de administraţia republicană. "Am spus întotdeauna totul şi asta mi-a creat uneori probleme", a recunoscut el.

"Unele afirmaţii m-au făcut să mă simt inconfortabil, deoarece nu erau bazate pe ştiinţă", a continuat acest expert în vârstă de 80 de ani care se bucură de o imensă popularitate în ţară.

El a precizat că a fost deranjat de sprijinul adus în martie de Donald Trump hidroxiclorochinei, un medicament antimalaric care nu şi-a dovedit eficienţa în faţa coronavirusului, potrivit Agerpres .


2885 de afisari"Expert in varsta de 80 ani
minup [utilizator], Vineri, 22 ianuarie 2021, 5:38
+2/14
care se bucura de imensa popularitate..."
Come on Facebook, faceti exact ca presa stangista care ridica in slavi pe toti dinosaurii. Stiintific s-a demostrat ca intre 40-60 ani oamenii sunt cel mai capabili.Poate cineva sa explice de ce toti octogenarii sunt in functii cheie in SUA cand ar trebui sa se joace cu stranepotii ?
Și-a greșit vocația
Amerlocu [utilizator], Vineri, 22 ianuarie 2021, 2:50
0/12
Normal Faucci trebuia să fie la ministerul adevărului:)

În ianuarie 2020 ne asigura că masca și dezinfectarea mâinilor nu previn răspândirea viruslui. E drept că aceeași aberație era susținută atât de OMS cât și de chinezi. În privința hidoxichininei îi crește nasul ca lui Pinocchio. Prin primăvară se lăuda că el a identificat-o ca tratament pentru SARS (Covidul original) încă din 2005. Prin vară a întprs macazul și a pretins că nu a susținut niciodată așa ceva. Atunci am realizat cu adevărat câte kopeici valorează individul.
comenteaza