Meghan Markle a dezvăluit de ce a decis să acorde un interviu realizatoarei Oprah Winfrey - Hotnews Mobile
1 € 1 USD 4,0872vineri 23 apr 2021

Meghan Markle a dezvăluit de ce a decis să acorde un interviu realizatoarei Oprah Winfrey

de V.M. Duminică, 7 martie 2021, 1:02
- a A+
Imagine
Meghan Markle a declarat că a acordat un interviu amplu realizatoarei americane Oprah Winfrey deoarece acum este liberă să vorbească în numele ei, după ce ea şi prinţul Harry au renunţat la îndatoririle regale.


Meghan, în vârstă de 39 de ani, şi nepotul reginei Elisabeta, Harry, în vârstă de 36 de ani, au anunțat în ianuarie anul trecut că vor renunţa la rolurile lor oficiale în cadrul casei regale pentru a-şi construi o nouă viaţă independentă în California, scrie Mediafax.

"Acum sunt gata să vorbesc", i-a spus Meghan lui Oprah Winfrey într-un fragment din interviu prezentat la postul american CBS. Discuţia integrală va fi difuzată duminică.

"Ca adult care a trăit o viaţă cu adevărat independentă, pentru a intra apoi în această lume care este diferită de ceea ce îşi imaginează oamenii că este, este cu adevărat eliberator să poţi avea dreptul, şi privilegiul în anumite moduri, să poţi spune da".

Meghan a dezvăluit că s-a simţit "neprotejată" de monarhie în timp ce era însărcinată cu fiul său Archie.

Decizia ei de a acorda interviul a fost criticată de unele ziare ca fiind ipocrizie, amintind de dorinţa declarată a cuplului că îşi doreşte intimitate.

"Avem capacitatea de a face propriile alegeri, altfel nu aş fi putut spune "da" la o solicitare anterioară pentru un interviu. Este cu adevărat eliberator să poţi avea dreptul şi privilegiul în anumite privinţe să poţi spune "da", să poţi face o alegere pe cont propriu şi să poţi vorbi doar pentru tine", mai spune Meghan în interviu.

Oprah Winfrey a precizat că i-a solicitat pentru prima dată un interviu lui Meghan Markle la începutul anului 2018.

Într-un alt teaser al interviului, ducesa de Sussex a afirmat că Palatul Buckingham este vinovat de "răspândirea minciunilor" despre ea şi soţul ei.
10713 afisariau ramas
gopo2016 [utilizator], Duminică, 7 martie 2021, 7:20
+5/7
fara bani? si te mai pui rau si cu regina, poate o iei pe urmele printesei Diana
Francezii s-au prins demult...
Zapateado [utilizator], Duminică, 7 martie 2021, 7:22
+4/4
Cat de opresiva este o monarhie. Si de-aia i-au taiat capul regelui si nevesti-sii. Britanicii sunt mai ezitanti dar dupa interviul ăsta precis vor pune mana pe topor.

Cine mai e rege prin Anglia, stie cineva?
inca 3 comentarii comenteaza