Un șofer de 90 de ani din București a tras pe dreapta pentru că uitase drumul spre casă. Ce s-a întâmplat după aceea - Hotnews Mobile
1 € 1 USD 4,2275marţi 21 sep 2021

Un șofer de 90 de ani din București a tras pe dreapta pentru că uitase drumul spre casă. Ce s-a întâmplat după aceea

de G.S. Duminică, 1 august 2021, 10:56
- a A+
Imagine
Un șofer în vârstă de 90 de ani din București a oprit mașina pe șosea și a cerut ajutorul poliției pentru că are probleme de memorie și nu-și mai amintește drumul spre casă.


"Joi seara, în timp ce fluidizau traficul în zona Piaţa Sudului, poliţiştii locali din cadrul D.G.P.L.C.M.B. s-au confruntat cu o situaţie mai puţin obişnuită: un conducător auto a oprit autoturismul pe Şos. Olteniţei şi nu a mai vrut să-şi continue deplasarea", transmite Poliția Capitalei.

În vârstă de 90 de ani, D.C. a solicitat sprijin agenţilor Poliţiei Locale Bucureşti, rugându-i să-l conducă acasă întrucât are probleme cu memoria și nu-şi mai aminteşte drumul, potrivit sursei citate.

După identificare, poliţiştii locali l-au însoţit pe bărbat, în siguranţă, până la domiciliul său, din sectorul 5 al Capitalei.

De asemenea, polițiștii au început demersuri pentru reevaluarea medicală privind dreptul de a conduce autoturisme pe drumurile publice.31532 de afisarirapiditate
piticu_enigmatic [utilizator], Duminică, 1 august 2021, 11:14
+28/38
incredibil ce repede termina astia podurile si pasajele si benzile de l-au derutat pe bietul om. A plecat cand erau santiere si la intoarcere erau gata. O fi crezut ca a iesit din tara.
Un sofer si atat (asa este corect politic)
CezarN [utilizator], Duminică, 1 august 2021, 11:18
+23/41
Lasati varsta deoparte. Ca daca luam victimele si pagubele produse de soferii de 19 ani si cei de peste 80, cred ca cei tineri "castiga" detasat.
Daca vreti asa, la obiect, atunci scrieti "doua bande de tigani s-au incaierat pe strazile Parisului", nu "doua bande de romani s-au incaiereat pe strazile Parisului"
inca 25 de comentarii comenteaza