Căutau droguri și au dat peste pârși congelați. Micile rozătoare sunt o delicatesă apreciată de membrii clanului mafiot 'Ndrangheta - Hotnews Mobile
1 € 1 USD 4,3946miercuri 08 dec 2021

Căutau droguri și au dat peste pârși congelați. Micile rozătoare sunt o delicatesă apreciată de membrii clanului mafiot 'Ndrangheta

de N.O. Sâmbătă, 16 octombrie 2021, 19:49
- a A+
Imagine
Poliția italiană a arestat trei persoane în Calabria, unde domnește clanul mafiot 'Ndrangheta, după descoperirea unui depozit de pârși congelați, micile rozătoare reprezentând delicatese apreciate de către organizațiile mafiote, scrie sâmbătă cotidianul La Repubblica, potrivit AFP.


'Ndrangheta servește pârși, o specie protejată, în timpul banchetelor de reconciliere menite să restabilească pacea între familiile inamice, potrivit organizației de conservare LIPU.

Poliția a găsit mai multe animale vii în cuști în timpul unui raid pentru confiscarea drogurilor în Delianuova, o localitate pe dealurile din sudul Italiei, pe lângă peste 200 de pârși ambalați și congelați pentru vânzare și consum, a declarat la Repubblica.

Braconajul este o practică obișnuită în masivul Aspromonte din Calabria, unde vânătorii pun mii de capcane în pădure și vând pârși capturați ilegal către gangsteri și restaurante, potrivit LIPU.

'Ndrangheta este o organizație mafiotă din regiunea Calabria care a depășit cunoscuta Cosa Nostra și a devenit cea mai puternică din Italia, ea având activități în toată lumea.


6279 de afisari'Ndrangheta
VOX. [utilizator], Sâmbătă, 16 octombrie 2021, 20:27
+4/6
La noi, clanurile mafiote au nume simple, formate din 3 litere.
mari mafioti...
Ismail Paine de circ [utilizator], Sâmbătă, 16 octombrie 2021, 21:32
+3/7
.. mancatori de shobolani. va da clasa Giovanni.
comenteaza