Bill Clinton mai stă o noapte în spital: Este într-o dispoziţie bună. Și-a petrecut timpul cu familia, uitându-se la fotbal - Hotnews Mobile
1 € 1 USD 4,3853sâmbătă 04 dec 2021

Bill Clinton mai stă o noapte în spital: Este într-o dispoziţie bună. Și-a petrecut timpul cu familia, uitându-se la fotbal

de Redactia Duminică, 17 octombrie 2021, 8:24
- a A+
Imagine
Fostul preşedinte american Bill Clinton, 75 de ani, va sta o noapte în plus în spitalul din California unde primeşte tratament pentru o infecţie nelegată de COVID-19, a anunţat sâmbătă purtătorul său de cuvânt, Angel Urena, citat de AFP.


Bill Clinton, preşedinte al Statelor Unite din 1993 până în 2001, a fost internat marţi seară cu o infecţie în sânge la UCI Irvine Medical Center de la Universitatea din California, la sud de Los Angeles.

El "va rămâne în spital peste noapte pentru a continua să primească antibiotice intravenoase înainte de externarea programată" duminică, a precizat pe Twitter purtătorul său de cuvânt, citat de Agerpres. "Toţi indicatorii de sănătate evoluează în direcţia cea bună", a mai spus acesta.

Fostul preşedinte este într-o "dispoziţie bună şi şi-a petrecut timpul cu familia, regăsindu-şi prietenii şi urmărind fotbal".

Potrivit New York Times, citând un colaborator, Bill Clinton a dezvoltat o infecţie a căilor urinare care s-a transformat în septicemie.

El a mai fost spitalizat în trecut, în 2004 fiind supus unei operaţii de bypass coronarian cvadruplu pentru a elibera patru artere înfundate, şi în 2010 când a suferit o angioplastie.


1991 de afisariNiciun comentariu
comenteaza