Aventurierul Bear Grylls a povestit cum l-a convins pe prinţul George să mănânce o furnică - Hotnews Mobile
1 € 1 USD 4,4182joi 27 ian 2022

Aventurierul Bear Grylls a povestit cum l-a convins pe prinţul George să mănânce o furnică

de I.B. Joi, 11 noiembrie 2021, 20:54
- a A+
Imagine
Aventurierul britanic Bear Grylls a povestit, marţi, în emisiunea "Good Morning Britain", ziua în care a mâncat o furnică vie cu fiul prinţului William şi Kate Middleton, potrivit Mirror.co.uk.


Povestea este din 2019, pe când prinţul George avea 6 ani: cunoscut pentru emisiunea sa "Man vs. Wild" în care a recurs la măsuri extreme pentru a supravieţui în natura ostilă, Bear Grylls a participat la regata King's Cup, pe Insula Wight: "Eram acolo pentru King's Cup a prinţului William şi toată familia regală era acolo", citează News.

"Mama ducesei de Cambridge (Carole Middleton, bunica prinţului George) a fost cea care m-a rugat să-l salut pe prinţul George deoarece este fan al emisiunii interactive de pe Netflix. Vorbeam cu prinţul când mai multe furnici s-au urcat pe piciorul lui. Le-am privit şi el m-a privit cu ochii mari uimit şi i-am spus: Haideţi, trebuie să mâncăm una. El mi-a răspuns: "Adevărat?" Şi am mâncat".

"A fost un privilegiu să-i dau viitorului rege prima lui furnică ", a concluzionat el. "Ochii lui s-au luminat, aşa cum e cazul tuturor oamenilor care se află în natură, se confruntă cu frici şi le depăşesc (...) Un erou mic!".

Prinţul George este fiul cel mare al prinţului William, nepotul reginei Elizabeth a II-a, şi al lui Kate Middleton. El este al treilea în ordinea succesiunii la tronul britanic, urmat de sora sa Charlotte şi de fratele Louis.


1780 de afisariNiciun comentariu
comenteaza