După 4 logodne, Paris Hilton s-a căsătorit / Cine este Carter Reum, soțul moștenitoarei imperiului hotelier Hilton - Hotnews Mobile
1 € 1 USD 4,3585joi 20 ian 2022

După 4 logodne, Paris Hilton s-a căsătorit / Cine este Carter Reum, soțul moștenitoarei imperiului hotelier Hilton

de S.J. Vineri, 12 noiembrie 2021, 16:08
- a A+
Imagine
Vedeta americană Paris Hilton, în vârstă de 40 de ani, a anunţat că s-a căsătorit joi cu omul de afaceri Carter Reum în Bel-Air, cartierul de lux din Los Angeles, după doi ani de relaţie, relatează revista People , citată de News.ro.

Vedeta emisiunii de reality-tv "The Simple Life" a publicat pe reţelele de socializare un portret în rochie de mireasă.

"Pentru totdeauna al meu începe astăzi", a scris ea în mesajul însoţit de un emoticon în formă de inel, data de 11 noiembrie şi hashtagul "tânără căsătorită".

View this post on Instagram

A post shared by Paris Hilton (@parishilton)Carter Reum este un antreprenor american originar din Chicago. El a înfiinţat împreună cu fratele său o companie care vinde băuturi alcoolice.

Paris Hilton şi Carter Reum şi-au anunţat logodna pe 14 februarie.

Printre cei care au participat la ceremonie s-au aflat actriţele Ashley Benson ("Pretty Little Liars") şi Emma Roberts ("American Horror Story"), şi cântăreţele Paula Abdul şi Bebe Rexha.

Daily Mail a publicat fotografii cu invitaţi care soseau la ceremonia care a avut loc în reşedinţa bunicului lui Paris Hilton, Barron Hilton, fiul fondatorului lanţului de hoteluri Hilton.

Potrivit tabloidului britanic, rochia de mireasă a fost creată de Oscar de la Renta.

Paris Hilton a fost logodită de patru ori, dar este pentru prima dată când se căsătoreşte. Ea a documentat pregătirile de nuntă într-o nouă emisiune reality-tv, "Paris in Love", lansată joi pe platforma americană de streaming Peacock.


6417 afisariNiciun comentariu
comenteaza