Valeriu Stoica: În acest moment, nu aş vota cu PNL - Hotnews Mobile
1 € 1 USD 4,3614luni 24 ian 2022

Valeriu Stoica: În acest moment, nu aş vota cu PNL

de I.B. Vineri, 19 noiembrie 2021, 23:42
- a A+
Imagine
Fostul preşedinte al PNL de la începutul anilor 2000, avocatul Valeriu Stoica, a afirmat, vineri seară, la Digi 24, că în acest moment nu ar vota cu PNL. Stoica afirmă că partidul trece printr-o criză "profundă" - de leadership, de viziune, de valori, de strategie şi chiar de tactică politică – pe care nu se ştie dacă va fi capabil să o depăşească, potrivit News.


Valeriu Stoica a fost întrebat, vineri seară, la Digi 24, dacă ar mai vota PNL în acest moment şi a afirmat: "E un răspuns pe care-l dau cu suferinţă: nu, în acest moment nu aş vota cu PNL. Mă întreb dacă PNL îşi va putea reveni din criza pe care o parcurge".

Fostul preşedinte al PNL de la începutul anilor 2000 vorbeşte despre o criză profundă pe care o traversează PNL.

"Nu este o criză superficială, este o criză profundă. Este o criză de leadership, este o criză de viziune, este o criză de valori, este o criză de strategie şi chiar şi de tactică politică", a mai afirmat Valeriu Stoica.

Acesta a subliniat că, de la un partid care a avut totul şi era într-o coaliţie "firească, acu PNL nu se ştie dacă va avea premierul şi "se pune problema unei rotative guvernamentale".

"Nu mai este liderul coaliţiei, PNL va fi vioara a doua (...) Mi se pare că este o gogoriţă rotativa", a mai afirmat Valeriu Stoica.

Întrebat ce părere are despre susţinerea lui Nicolae Ciucă pentru funcţia de premier, Stoica a afirmat: "Este singura variantă care poate fi avută în vedere sub aspectul stabilităţii".


6009 afisariFugi ba
Geneme [utilizator], Sâmbătă, 20 noiembrie 2021, 11:05
+11/13
Numai aberatii, adica PNLeu face alianta cu Psd dar USR e de vina?! Fugi de aici, in cazul de fata adevaratii tradatori sunt PNL in frunte cu cutzu si iohannis! Mai terminati cu aberatiile, postacilor!
Criza de leadership
axxa [utilizator], Sâmbătă, 20 noiembrie 2021, 7:48
+10/14
Faptul ca un fost militar, proaspat membru pnl, ca si Citu de altfel, este singurul,propozabil la functia de premier, chiar si "sub aspectul stabilitatii", spune totul despre valorile din pnl.
inca 13 comentarii comenteaza