Florin Roman îi răspunde Ralucăi Turcan: Nu există niciun fel de problemă în plata pensiilor şi alocaţiilor / Niciunul nu suntem puşi în funcţii pe viaţă / Atmosfera este vie în PNL - Hotnews Mobile
1 € 1 USD 4,3614luni 24 ian 2022

Florin Roman îi răspunde Ralucăi Turcan: Nu există niciun fel de problemă în plata pensiilor şi alocaţiilor / Niciunul nu suntem puşi în funcţii pe viaţă / Atmosfera este vie în PNL

de I.B. Luni, 22 noiembrie 2021, 20:24
- a A+
Imagine
Vicepreşedintele PNL Florin Roman a declarat, luni, la emisiunea Talk News de la Profit TV, că nu există niciun fel de problemă în plata pensiilor şi alocaţiilor. El a arătat că premierul interimar Florin Cîţu a trimis Corpul de Control la Ministerul Muncii. Despre faptul că Raluca Turcan nu a mai primit o funcţie de ministru, Roman a arătat că aceasta probabil nu a mai primit încrederea colegilor. "Niciunul nu suntem puşi în funcţii pe viaţă" a spus el, precizând că atmosfera în PNL este una "vie", potrivit News.


"Nu există niciun fel de problemă în plata pensiilor şi alocaţiilor. La fiecare sfârşit de an, este o procedură uzuală, atunci când se constată că sunt mai puţini bani pentru acest capitol, se face rectificarea şi banii se completează cu suma necesară pentru acest lucru. Vreau să infirm categoric orice posibilitate de neplată a pensiilor şi alocaţiilor. Banii respectivi există", a spus Florin Roman.

El a afirmat că ministrul Raluca Turcan se plângea şi luna trecută că nu ar fi bani pentru pensii şi pentru alocaţii şi controlul de la Corpul de Control i-a arătat că are acolo suma de 300 de milioane necesară pentru efectuarea plăţilor.

Roman a mai spus că premierul Florin Cîţu a trimis corpul de control la Ministerul Muncii. Întrebat dacă este o răzbunare din partea liderului PNL, în urma criticilor aduse de Raluca Turcan, Roman a spus: "Nu, a fost un semnal al ministrului Muncii şi premierul a dispus de urgenţă verificarea celor sesizate de doamna ministru. Concluzia este că există banii necesari pentru plasa pensiilor şi a alocaţiilor".

Roman a comentat şi faptul că Raluca Turcan care nu a mai primit un minister în noul Cabinet Ciucă: "Probabil pentru că nu a primit încrederea colegilor domniei sale. Niciunul nu suntem puşi în funcţii pe viaţă (..) În momentul când vii într-o funcţie publică, te gândeşti la un moment dat că trebuie şi să pleci din acea funcţie", a spus el.

Despre tensiunile din şedinţa PNL, Florin Roman a spus că atmosfera este una vie, aşa cum fost mereu în partid.

"Colegii noştri îşi exprimă opiniile în mod liber şi se votează liber. Întotdeauna când au fost decizii importante în partid, au existat şi dezbateri şi a existat asumare prin vot. Doi dintre colegi nu au participat la această şedinţă, am văzut doar opinii exprimate în afara partidului", a spus el despre criticile aduse de mai mulţi liberali, precum Raluca Turcan, Dan Motreanu şi Adrian Oros.

Florin Roman a ţinut să mai spună că PNl este într-un parteneriat foarte puternic cu preşedintele României, şi la bine şi la greu.

"Din păcate, am văzut asta în discursul domnului Orban, deşi a fost numit de două ori premier, deşi preşedintele a contat enorm în victoria PNL, când nu a mai fost nominalizat, a fost transformat în inamicul numărul 1 al domnului Orban. PNL îi datorează foarte mult preşedintelui Iohannis", a spus Roman.


2069 de afisari!
tudorr [utilizator], Luni, 22 noiembrie 2021, 21:35
+6/6
Sunteti pur si simplu niste monstri! Bugetari pe viata! Frecatori de menta si hoti de bani publici! Felicitari ca aveti atatia prosti sa va voteze uselisti mizerabili!
Alt citat foarte inspirat al domnului Roman
Harald2 [utilizator], Luni, 22 noiembrie 2021, 20:34
+5/5
"Florin Roman a ţinut să mai spună că PNl este într-un parteneriat foarte puternic cu preşedintele României, şi la bine şi la greu."

Descrierea aceasta duce cumva cu gandul la condamnatul cu bila metalica prinsa cu lant de picior: un "parteneriat" foarte puternic.

La o adica, atat jalnicul condamnat (PNL) cat si bila (domnul Iohannis) se pot duce la fund daca incearca sa evadeze din inchisoarea numita acum PSD.
inca 5 comentarii comenteaza