Will Smith spune că a petrecut cele mai "îngrozitoare" ore din viața sa alături de Serena și Venus Williams - Hotnews Mobile
1 € 1 USD 4,3585joi 20 ian 2022

Will Smith spune că a petrecut cele mai "îngrozitoare" ore din viața sa alături de Serena și Venus Williams

de S.J. Vineri, 26 noiembrie 2021, 12:26
- a A+
Imagine
Actorul american a vorbit într-un interviu acordat vineri despre "King Richard", noul său film biografic, și experiența inconfortabilă pe care a trăit-o alături de Serena și Venus Williams când le-a arătat lungmetrajul, relatează Insider .


Smith, care a fost atât producător al filmului cât și cel care a interpretat rolul principal, cel al tatălui celor două jucătoare de tenis, a relatat că atât Venus cât și Serena au fost de acord să fie producători executivi ai filmului și să ajute cu producția.

Însă surorile Williams au pus și o condiție: să vadă lungmetrajul înainte de a fi lansat în cinematografe pentru a decide dacă vor ca numele lor să fie asociat cu el.

Discutând despre ziua în care le-a arătat în avanpremieră filmul, Smith a spus: "au fost cele mai groaznice două ore din viața mea, ele erau vraiște și în lacrimi dar l-au iubit".

Actorul a vorbit în cadrul interviului și despre un alt film biografic al său, "Ali ", despre viața legendarului boxer Muhammad Ali.

"Am făcut greșeala de a mă uita la 'Ali' stând în spatele lui Muhammad Ali și la jumătatea filmului el s-a întors către soția lui și a întrebat-o 'Eram chiar atât de nebun'"?, a relatat Will Smith.

Povestea surorilor Williams și a tatălui lor


"King Richard " a fost lansat simultan în cinematografe și pe HBO Max în data de 19 noiembrie, fiind deja considerat un pretendent serios la premiile industriei cinematografice.

Filmul îl urmărește pe Richard Williams în timp ce acesta încearcă să lanseze cariera profesionistă a celor două fete ale sale și arată cum succesul celor două jucătoare de tenis din Compton, California, a schimbat jocul.

"A fost o oportunitate atât de extraordinară să explorez viața acestei familii și să petrec timp descoperind povestea lor extraordinară", a spus Smith despre familia Williams.

Richard "a prezis că Venus și Serena vor deveni numărul unu și doi la tenis feminin cu doi ani înainte ca ele să se nască. El a scris un plan de 78 de pagini. A fost o profeție cu adevărat nebunească și atât de uluitor de înțeles", a mai relatat Will Smith.

Pentru mai multe știri despre filme și seriale poți citi rubrica Nerd Alert de weekendul acesta .


45502 afisariSunt curios dacă
Heitarel Troleanu [utilizator], Vineri, 26 noiembrie 2021, 12:57
+17/21
filmul vorbește și despre multele momente în care Serena s-a sustras de la controlul antidoping pe bază de pile si relații, despre meciul de dublu al surorilor la Wimbledon unde Serena a apărut drogată sau beată, sau despre derapajul rasist al lui Venus, care a numit-o pe jucătoarea română Irina Spîrlea "a big white turkey"...
Serena la US Open
Martinezu [utilizator], Vineri, 26 noiembrie 2021, 13:53
+13/17
oare o aparea si scena de la US open in care Serena isi pierde total cumpatu si arata o nesportivitate rar intlnita pe terenul de tenis? Moment in care cred ca o mare parte din fanii ei au migrat catre alte jucatoare care nu aduc argumentul discriminarii de fiecare data cand se ia o decizie impotriva ei?
inca 1 comentariu comenteaza