Cât de gravă este accidentarea suferită de Neymar în meciul cu Saint-Etienne - Hotnews Mobile
1 € 1 USD 4,4182joi 27 ian 2022

Cât de gravă este accidentarea suferită de Neymar în meciul cu Saint-Etienne

de L.V.A. Luni, 29 noiembrie 2021, 10:34
- a A+
Imagine
Neymar a suferit o accidentare în meciul lui PSG din Ligue 1, duminică, contra lui Saint-Etienne. Scos cu targa de pe teren, jucătorul brazilian a aflat cât ar putea sta pe tușă.


La o intrare a lui Yvann Macon, Neymar a căzut pe adversarul său şi glezna sa stângă s-a răsucit în urma impactului. Afişându-şi imediat durerea, Neymar a fost nevoit să iasă pe targă în minutul 87, înlocuit de Eric Junior Dina Ebimbe. Aici poți vedea momentul.

Oficialii echipei pariziene s-au temut de o indisponibilitate de durată a atacantului, însă primele controale medicale arată o perioadă mai mică decât cea intuită iniţial, de până la şase săptămâni , informează News.ro.

Severitatea entorsei suferite la glezna stângă trebuie, însă, să fie confirmată de un control medical mai amplu , pe care Neymar îl va face luni.

Pe zăpadă, vicecampioana Franţei s-a impus în ciuda replicii bune date de Saint-Etienne, care a rămas în zece oameni în minutul 45, când a fost eliminat Timothee Kolodziejczak.

Toate cele trei goluri ale parizienilor, reuşite de Marquinhos (minutele 45+2, 90+1) şi Angel Di Maria (79), au venit în urma unor pase ale lui Lionel Messi. Golul gazdelor a fost reuşit de Denis Bouanga (23).

Experimentatul fundaş spaniol Sergio Ramos (35 de ani) a avut un debut reuşit la PSG. Venit în vară de la Real Madrid, fundaşul a fost indisponibil până acum din cauza accidentărilor la gambă şi la genunchi.


892 de afisariNiciun comentariu
comenteaza