Legea certificatului verde la locul de muncă, blocată în continuare. Ciucă: Am convenit cu ministrul Sănătății să fie reintrodusă în dezbaterea parlamentului - Hotnews Mobile
1 € 1 USD 4,3614sâmbătă 22 ian 2022

Legea certificatului verde la locul de muncă, blocată în continuare. Ciucă: Am convenit cu ministrul Sănătății să fie reintrodusă în dezbaterea parlamentului

de D.D. Marţi, 30 noiembrie 2021, 17:58
- a A+
Imagine
​​​Legea certificatului verde la locul de muncă rămâne deocamdată blocată în comisiile parlamentare. Premierul Nicolae Ciucă spune că a discutat cu ministrul Sănătăți, Alexandru Rafila, ca proiectul să fie repus în discuție, dar nu avansează un termen pentru aprobare.


"Este un subiect pe care l-am discutat cu domnul ministru Rafila sâmbătă şi am convenit să găsim acele soluţii prin care certificatul verde să fie reintrodus în dezbatere în Parlament. Şi în momentul în care va fi aprobat de Camera Deputaţilor, să meargă la promulgare şi să poată să fie aplicat", a afirmat Ciucă, întrebat când va putea fi aplicat certificatul verde la locul de muncă.

Ciucă nu a precizat când ar putea fi adoptată legea. "Daţi-mi voie să nu estimez un timp", a spus el.

"Din discuţiile pe care le-am avut cu domnul ministru, de certificatul verde vor beneficia şi persoanele care au trecut prin boală", a arătat premierul.

Întrebat despre posibilitatea eliberării certificatului verde şi la zece zile după prima doză, însă Nicolae Ciucă a arătat că ministrul Sănătăţii, împreună cu ceilalţi specialişti, va veni cu o propunere concretă în cuprinsul proiectului de lege care va fi supus dezbaterii Camerei Deputaţilor şi atunci se vor stabili soluţiile.


5565 de afisariCertificat
Lucris [utilizator], Marţi, 30 noiembrie 2021, 19:16
+12/22
Dacă se va vota ”PENTRU” în Parlament, cred că vom avea un nou '89.
Numai bine. E decembrie, vremea e bună, avem ce aniversa, putem porni.
Parlamentarii noștri se joacă cu focul. Și nu orice foc... Ei se fac că uită că aici nu e Austria...
Nebunia a atins deja cote astronomice. Cumva, trebuie oprită.
pentru drepturile omului
novax [utilizator], Marţi, 30 noiembrie 2021, 20:14
+8/14
Si pentru respectarea Consitutiei Romaniei, care garanteaza dreptul la munca. Restul e trolism.
inca 8 comentarii comenteaza