Ciolacu: Nu sunt de acord cu vaccinarea obligatorie - Hotnews Mobile
1 € 1 USD 4,3614sâmbătă 22 ian 2022

Ciolacu: Nu sunt de acord cu vaccinarea obligatorie

de D.D. Marţi, 30 noiembrie 2021, 18:59
- a A+
Imagine
​Preşedintele PSD, Marcel Ciolacu, a afirmat că nu este de acord cu vaccinarea obligatorie, precizând că toată lumea are drepturi.


"Eu nu oblig pe nimeni şi nu sunt deloc de acord cu vaccinarea obligatorie. Am şi eu drepturi ca şi dumneavoastră. Ai dreptul să nu te vaccinezi, am dreptul să mă vaccinez. Dreptul la viaţă cred că primează peste toate celelalte drepturi. Va fi veni, domnul doctor Rafila, şi va explica un mecanism predictibil ştiinţific. Nu condamn lumea să nu meargă la serviciu sau...veţi vedea", a spus Ciolacu, potrivit news.ro. .


8132 de afisariDar cine te-a obligat, domnul Vicol?
AnticoruptieinRomania [utilizator], Marţi, 30 noiembrie 2021, 19:10
+37/55
Mai bine lasa populismele astea de doi bani si retrage-o pe madam Vicol de la sefia comisiei parlamentare pe Justitie! Avocata interlopilor si coruptilor a ajuns la butoanele Justitiei romane. Cum ajunge la putere, PSD face ceva cat mai repede, pana sa se desteapte lumea.
In 2016 a venit cu OUG13, acum vine cu Vicol.
Ciolanule, spunea-i ca Romania are nevoie de o schmbare, asta e schimbare? Dupa 32 de ani de furt, PSD inca crede ca poate pacali pe toata lumea, cum a facut trei decenii de socialism cu fata umana. Scarba!
Nu poti zbura tu in Rusia, de unde vine AUR?
AnticoruptieinRomania [utilizator], Marţi, 30 noiembrie 2021, 19:32
+23/59
Cu tot neamul tau de bolsevici? Daca vrei comunism si dictatura, mergi la Putin! O sa vii in Romania sa-ti faci cumparaturile.
inca 33 de comentarii comenteaza