Deputat USR: Dacian Cioloş nu a primit încă invitaţie la recepţia organizată la Cotroceni de Ziua Naţională - Hotnews Mobile
1 € 1 USD 4,3614sâmbătă 22 ian 2022

Deputat USR: Dacian Cioloş nu a primit încă invitaţie la recepţia organizată la Cotroceni de Ziua Naţională

de V.M. Marţi, 30 noiembrie 2021, 19:07
- a A+
Imagine
Deputatul USR Cristian Seidler a declarat la Antena 3 că până marţi după-amiază liderul partidului Dacian Cioloş nu primise invitaţie la recepţia organizată miercuri de preşdintele Klaus Iohannis, cu ocazia Zilei Naţionale.


"Cel puţin până acum o jumătate de oră, când am verificat ultima oară, Dacian Cioloş nu primise invitaţie", a declarat Seidler marţi după-amiază, la Antena 3, citează News.ro.

El a respins ideea potrivit căreia USR ar boicota evenimentul de la Palatul Cotroceni şi a negat şi existenţa unei asemenea decizii la nivel de partid.

Seidler a precizat că unii parlamentari ai partidului au decis să fie prezenţi în circumscripţiile pe care le reprezintă, cu ocazia zilei de 1 decembrie.

Recepţia organizată la Palatul Cotroceni cu ocazia Zilei Naţionale are loc miercuri, de la ora 17:00.


5794 de afisariNe mai miram?
AnticoruptieinRomania [utilizator], Marţi, 30 noiembrie 2021, 19:26
+16/32
Pun pariu ca PSD l-a santajat pe Iohannis cu cele 6 case facute din meditatii la fizica, asa ca era de asteptat ca acest presedinte corupt sa permita PSD sa vina la guvernare ca sa fure impreuna cu PNL fondurile europene si cele din bugetul statului. Decat sa avem un asa presedinte santajabil, imoral si corupt, mai bine il suspendam si ne alegem un altul. Sila!
neamtul psdist e mai cocalar...
Dr.Mythnick [utilizator], Marţi, 30 noiembrie 2021, 19:36
+15/31
neamtul psdist e mai cocalar...
inca 17 comentarii comenteaza