Românii repatriaţi din Africa de Sud au ajuns în Bucureşti / Arafat: Testele sunt negative - Hotnews Mobile
1 € 1 USD 4,3614sâmbătă 22 ian 2022

Românii repatriaţi din Africa de Sud au ajuns în Bucureşti / Arafat: Testele sunt negative

de V.M. Marţi, 30 noiembrie 2021, 19:40
- a A+
Imagine
Cei 46 de cetăţeni români şi 24 de cetăţeni străini repatriaţi din Africa de Sud au aterizat, marţi după-amiază, cu o aeronavă a companiei TAROM, la Baza Aeriană 90. Şeful DSU Raed Arafat, aflat la aeroport, a declarat că toate testele persoanelor aflate la bordul avionului au ieşit negative la testul SARS-CoV-2.


"În avion aveam cetăţeni români, o parte era echipa de la Baia Mare, o parte erau cetăţeni români din zona Bucureşti, Ilfov, Călăraşi, Constanţa, Râmnicu Vâlcea, Dolj şi Vaslui. La acest moment, ultimii rămaşi la testare sunt cei din Bucureşti-Ilfov şi urmează să plece către locul de carantinare şi am avut, totodată, un număr de cetăţeni din alte ţări. Până acum, toate testele au fost negative, nu avem nicio persoană cu probleme medicale", a spus Raed Arafat, potrivit Agerpres.

El a adăugat că la unele persoane s-au recoltat şi probe PCR, ale căror rezultate sunt aşteptate să vină în următoarele 12 ore.

"Sportivilor de la Baia Mare li s-a asigurat un avion TAROM care i-a preluat şi au plecat la Baia Mare, iar procesarea testelor, paşapoarte, tot, se va face la Baia Mare", a mai spus Arafat.
1545 de afisariArafat este un inconstient beleuz
Boshoarca [utilizator], Marţi, 30 noiembrie 2021, 20:28
+2/6
Testul a iesit negativ, dar virusul poate sa nu fie inca activ in sange, poate dura si 10 zile pana la infectie. In plus, cel mai iresponsabil lucru este ca se face atata tantam cu testele, insa ei intra fara sa fie decontaminati. Virusul poate fi pe telefoanele mobile, pe haine, pe pantofi, in parul lor etc. Se intorc acasa intre cei dragi, se imbratiseaza si astfel incepe pandemia in Romania. Acest Arafat m-a convins, este un TYRO in virusologie. A terminat medicina cu sacosi si relatii (ca si multi altii veniti in Romania sa promoveze usor), nu degeaba este psd-ist. Nu am nimic cu el ca este arab, insa ca este psd-ist DA.
Comandantul actiunii prezent sa-si faca imagine
Kivek [utilizator], Marţi, 30 noiembrie 2021, 19:53
+1/7
parca avionul era de la MAPN si ARAFAT de ma MAI

nu conteaza, a vrut doar sa ne spuna ca PANICA a fost degeaba (ca de obicei) si ca testele 'e negative
inca 2 comentarii comenteaza