1 € 1 USD vineri 07 mai 2021
Versiune
Mobile
pe scurt
Mazeta [utilizator], Joi, 11 august 2016, 10:01
0/6
Dacă ne luăm după dl. Andrei, este mai bine să-ți ții banii la cămătar decât în propria casă.
le cam tataie fundul baietilor de la BNR
Humbert [utilizator], Joi, 11 august 2016, 11:22
0/6
uaua, daca a iesit dl Andrei sa dea explicatii, se vede treaba ca i-a tulburat un pic Lucica pe amicii de la BNR.

asta e rezultatul a 25 de ani de vorbit pasareste de catre BNR: nimeni nu intelege ce fac ei acolo pentru ca nu vor sa explice pe inteles si nimeni nu-si prea bate capul pana vine un frustrat ca Lucica Isar si da si el niste chestii pe care iarasi nu le intelege nimeni pentru ca nici el nu prea e in stare sa explice, iar de data asta nici nu vrea, dar chestii care totusi isi ating exact obiectivul de a genera suspiciune fata de activitatea BNR.

acum e un fel de ping pong in pasareasca intre BNR si Isar (stati linistiti daca nu intelegeti, lucrurile astea nu sunt scrise ca sa inteleaga cineva ceva din ele), ping pong din care omul de rand ramane cu impresia ca BNR-ul face numai smenuri.

O intoxicare ca la carte din partea lui Isar, dar culmea e ca s-ar putea sa aiba cel putin partial dreptate.

Repet: situatia de fata este rezultatul direct al modului complet netransparent in care BNR a ales sa-si conduca activitatea la carma lui Isarica.

Deci e foarte bine ce se intampla, foarte bine.
Comentariu sters de utilizator
[anonim], Joi, 11 august 2016, 14:23
+1/1
Londra e in UK...
ionm [utilizator], Joi, 11 august 2016, 14:42
0/0
si UK nu a inceput inca procedurile de iesire din UE, din cate stiu. Prin urmare, astazi si inca vreun an cel putin (cred eu) Londra si UK for fi tot in UE. Cand nu vor mai fi in UE nu vor confisca rezerva de aur, decat poate daca va avea loc vreo lovitura de stat bolsevica pe la Londra si Marea Britanie va deveni o republica socialista...nimic nu e exclus dar deocamdata aberam. Oricum, parerea mea este ca rezerva de aur e rezerva pentru ca nu e implicata in tranzactii, ci e sigura si cu lichiditate mare (poate fi folosita imediat). Daca faci diverse tranzactii cu ea te poti trezi ca e blocata pe undeva si nu o poti folosi la nevoie.
manipulari
Ilidia [utilizator], Vineri, 12 august 2016, 10:24
-1/1
In ultima vreme s-au inmultit acuzatiile la adresa BNR, tinta fiind, mai ales, guvernatorul ei. Din antichitate se pune intrebarea ""Qui prodest?"( cui foloseste?). S-ar putea sa vina chiar din interiorul BNR, unde unul din vicepresedinti, care, poreclit "economist de Ferentari" pe cand era min. de finanate, nu vedea legatura dintre pretul morcovilor vanduti de o baba in piata si devalorizarea leului dar se voia guvernator al BNR. PSD n-a reusit sa-l impuna decat "vice" doar pt. ca aveau un cuvant de spus si institutiile bancare internationale.
comenteaza