Ce pot face parintii si educatorii pentru a transforma baietii in barbati de exceptie? - Hotnews Mobile
1 € 4,6639 1 USD 4,1179duminică 18 nov 2018
Doctrina Soros
MarianaEne1 [anonim], Sâmbătă, 17 iunie 2017, 1:35
-5/11
Ce prostie ! DE ce sa credem ca diferentele de gen sunt innascute cand de fapt noi singuri alegem ce vrem sa fim ?! Noi singuri stabilim ce suntem si avem dreptul sa ne casatorim cu cine vrem ! Stergeti imediat articolul sau aveti reclamatie la CNCD pentru discriminare !
seriööös?!
eTati [utilizator], Sâmbătă, 17 iunie 2017, 15:12
+6/6
nu exista diferente intre sexe innascute?! Probabil de asta competitiile sportive nu sunt impartite pe sexe, corect?!
hei
john70 [utilizator], Luni, 19 iunie 2017, 23:53
+1/1
N-ai sesizat sarcasmul femeii.
Sper
KostasP [utilizator], Sâmbătă, 17 iunie 2017, 16:34
+5/5
Ca ai incercat sa fi ironica...sper.
iar Soros?
muma_padurii [utilizator], Vineri, 23 iunie 2017, 14:01
-1/1
ajung la concluzia ca omul asta este/ a fost/ va ramane o somitate exceptionala, stralucitoare, unica, enciclopedica si umanistica... la cat de mult i se vehiculeaza numele in toate mediile de informare, si cu orice ocazie...
Alt Om Negru nu mai e ?

In plus, da, genul nu e innascut , dar sexul e - si diferentele alea fizice sunt doar expresia vizuala a unor particularitati extrem de complexe fiziologice determinate genetic prin existenta cromozomilor X sau Y , care sculpteaza in parte si genul (alaturi de alte influente externe, evident) ... Iar cartea de mai sus pare a fi din categoria celor care prefera sa foloseasca tonul lenes, insinuator de tabloid pt a se vinde , dar nu aduce nimic cu adevarat nou...

Dar CNCD?
Normalitate
ngabi_1999 [utilizator], Sâmbătă, 17 iunie 2017, 15:22
+7/13
In sfarsit ...
Am indurat multe si am fost umiliti continuu doar pentru faptul ca unii dintre noi ne-am nascut masculi. Ca nu ramanem 9 luni insarcinati, ca nu avem ciclu in fiecare luna o buna perioada a vietii, ca nu reusim sa fim delicati si sensibili, ca suntem lenesi, ca facem burta mare, ca suntem badarani samd.
Suntem vinovati ca am ales intotdeauna provocarea si nu siguranta, ca am ales sa ne perfectionam in loc sa stabilizam ceea ce avem, ca nu apreciem ceea ce avem langa noi si ca dorim mereu mai mult.
Suntem vinovati ca in loc sa ne gandim ce sa facem de mancare, preferam sa mancam ce gasim, in loc sa gasim combinatia perfecta de haine si accesorii ne imbracam cu hainele din masina de spalat, in loc sa facem curat si sa spalam ceva preferam sa ne mardarim mainile si hainele mesterind la masina sau sa mai spargem/reparam ceva neesential.
Suntem vinovati ca preferam sa stam cu casca pe cap sau cu bisturiul in mana in loc sa tinem strans mouse-ul.
Suntem vinovati ca atunci cand ne plictisim mai inventam cate o porcarie, basca cam toate inventiile umanitatii.
Da fiindca noi nu stam cu burta la gura 9 luni ci putem regula in continuare. Daca am putea face sex de 2-3 ori pe zi, am fi in stare sa lasam de fiecare data o alta femeie gravida, nu o data si bine ca femeile.
Suntem vinovati ca organele noastre reproductive produc sperma non-stop, pe care daca nu o eliminam suntem condamnati cel putin la cancer de prostata, in timp ce femeia ne uraste ca poate elimina cel mult urina.
Suntem niste mizerii de oameni intrucat, ca masculi, preferam de mici sa alergam, sa sarim, sa ne cataram, sa desfacem, sa stricam, sa urlam, sa ne enervam, sa ne batem. Pentru ca nu e civilizat asa, nu suntem animale...
Suntem niste nesimtiti ca mancam ca niste porci, in cantitati imense si nu ne ingrasam deloc daca nu suntem bolnavi de glanda tiroida, in timp ce femeile parca toate sufera de aceasta boala.
Ohoo, inca de mai cate suntem noi vinovati, masculii, nu este spatiu suficient.
Aiurea! unii dintre noi suntem vinovati
bdbd [utilizator], Luni, 19 iunie 2017, 15:32
-5/7
doar de prostie fara limite. Ca in comentariul de mai sus.
bai, esti trist rau
muma_padurii [utilizator], Vineri, 23 iunie 2017, 13:39
-2/2
daca tu chiar crezi ce ai scris acolo .

Adica, inteleg ca traim niste realitati sociale dezamagitoare - nici la nivel mondial nu se sta mai bine - dar ar trebui sa mai practici auto-cenzura , si nu are nici o legatura cu politically correct, bau-bau-ul invocat la orice colt de conversatie.

In plus... "Suntem vinovati ca preferam sa stam cu casca pe cap sau cu bisturiul in mana in loc sa tinem strans mouse-ul. " ... (*_*)

"Suntem vinovati ca am ales intotdeauna provocarea si nu siguranta" - hehe, de cate ori am intalnit comportament gen capul-plecat in fata masculului alfa, sa fii tu sanatos

... in fine, mai tot mesajul tau spune foarte clar ca esti foarte SENSIBIL.
"Barbatii de exceptie" nu mai sunt la moda
jackalphonse [utilizator], Luni, 26 iunie 2017, 12:34
+2/2
Papusile masculine au fost ridicate(i) pe val.
Parintii nu se pot opune...
Iorgovan [utilizator], Marţi, 27 iunie 2017, 21:38
+2/2
...mijloacelor de indobitocire in masa, precum Facebook, nici chiar cei care doresc asta. Astfel, in loc de "barbati de exceptie", avem cocalari cu motz si cu pantofiori rosii. Viitor de Haur...
comenteaza