​Liga 1: FCSB - Astra Giurgiu 1-1/ A doua remiza consecutiva pentru echipa lui Nicolae Dica - Hotnews Mobile
1 € 4,6589 1 USD 4,0064luni 16 iul 2018
nu-i frumos,
victor L [utilizator], Sâmbătă, 12 august 2017, 23:51
-8/10
dar ma bucur nespus: a luat jumatate din jucatorii Astrei si tot vai si-amar de Fotbal Club Stina Becali.
Dar n-a luat si arbitrii
ids [utilizator], Duminică, 13 august 2017, 9:19
+7/9
Se pare ca in ziua de azi in campionatul nostru sint mai putin importanti jucatorii si mai importanti arbitrii.
Gol perfect valabil anulat meciul asta, 11 m clar la Man meciul trecut...4 puncte mancate de arbitrii in timp ce altii primesc 11m cadou si iau 2 puncte nemeritate.
Noroc cu meciurile internationale ca mai vedem si noi realitatea! Dar cu atitudinea de mai sus a unora cum sa astepti schimbare in tara asta!?
Problema
CezarN [utilizator], Duminică, 13 august 2017, 11:17
-5/7
Problema Stelei este antrenorul. DIn cauza ca patronul isi baga nasul la echipa, acolo unde nu-i treaba lui (alcatuirea echieri, critica publica a jucatorilor, etc) niciun antrenor serios nu va veni la Steaua. Si atunci echipa este obligata sa apeleze la antenori facuti la apelul de seara (gen Dica) care, pentru ca nu vor gasi alt angajament, accepta intruziunile patronului.
De aici presiuni nejustificate pe jucatori care, adaugate la iNCOMPETENTA antrenorului de a utiliza jucatorii buni pe care ii are la dispozitie, face ca rezultatele sa fie negative.
Degeaba se plang stelistii de un gol anulat. La diferenta de valoare a loturilor celor doua echipe, scorul ar fi trebuit sa fie 3 sau 4 la zero, iar golul anulat sa nu mai conteze. Asta, daca Steaua ar fi avut antrenor.
Dica e OK
Anarb [utilizator], Duminică, 13 august 2017, 13:53
+5/7
E baiat destept, e muncitor si are o imagine buna printre stelisti. Are nevoie doar de putina incredere si ceva timp. Eu sint convins ca va face treaba.
Altfel de la Hagi la Zenga si de la Lacatus la Protasov, absolut toti antrenorii de la Steaua au fost comentati. Na, la critica nu ne intrece nimeni...
PS: Si aseara juma din titularii de Plezen n-au jucat. A fost un risc asumat si oricum abia cu arbitrii a scos un egal Astra, care e pe 4 si in a 2-a repriza nici n-a contat. E chiar bun Dica sa joace asa din rezerve si nou veniti. Si cu 10 clase de bun-simt peste Edi.
Si unde a demonstrat el ca "este OK" ??
CezarN [utilizator], Luni, 14 august 2017, 9:32
+1/1
Ca este bun antrenor, ca are idei, ca are metoda de lucru cu jucatorii, ca stie sa se impuna in fata presiunii patronului.
Nu poti sa iesi cei mai buni jucatori din Romania si sa le aduci un antrenor pe care nici macar antrenor principal nu poti sa-l pui in acte. Nu asa se face la echipele cu pretentii!
comenteaza