1 € 1 USD 4,1031vineri 23 apr 2021
Versiune
Mobile
se mai intampla
alexman1 [utilizator], Sâmbătă, 9 ianuarie 2021, 9:14
-17/23
Madame ai 44 ani si nu ai invatat ca gura bate fundul?
...
tirolez [utilizator], Sâmbătă, 9 ianuarie 2021, 9:57
+22/24
Inca un "roman verde", educat de mic in acest spirit.
Nu dispera, nu e tarziu pentru doamna in chestiune, sotul Ilie nu a invatat nici la 70+, altfel nu avea condamnare cu amanare,
eh
codyrocco [utilizator], Sâmbătă, 9 ianuarie 2021, 10:19
+14/18
probleme la sculatoare, nea' ilie? n-are femeia nici o vina, la varsta matale nici una de opt'spe nu ar avea vreun succes
Stimata doamna, eu nu va ineleg
Mica Sirena a lui Vasile Roaita [utilizator], Sâmbătă, 9 ianuarie 2021, 10:59
-7/21
Aveti un text contradictoriu. Pe de-o parte afirmati ca "E important că am ieșit teafără pe ușă", ori asta inseamna ca v-a batut doar verbal sau poate cu un fir de papadie. Daca va batea cu mainile sau mai rau nu aveati cum sa iesiti teafara pe usa intrucat ati iesit batuta pe usa. Batut nu inseamna teafar. Inseamna cu leziuni.

Prin faptul ca nu depuneti nici plangere si nici nu-i solicitati sa isi ceara scuze sunteti complice la fapta. Iar atunci cand cineva este complice la un act ilegal eu stiu ca se face mic si se da la fundul apei. Complicitatea la un lucru ilegal nu poate fi niciodata transformata in virtute si nici nu poate cere compasiune. Deci din nou aveti un discurs contradictoriu. Daca verti sa fiti un model de urmat, femeile batute vor face la fel si deci nu se va schimba absolut NIMIC, nici macar moral sau perceptiv.

Iar in final va spun ca si Hans Reiser prin al sau sistem eficient de fisiere pe disc, ReiserFS, a bucurat milioane de programatori Linux timp de decenii intregi. Va las insa sa descoperiti ce a facut cu prietena sa. Asadar ce a facut in viata profesionala nu are legatura cauzala cu ceea ce face acum. Iar faptul ca a bucurat milioane de romani nu este o scuza sa isi bata joc de sotia sa iar el este la zdup. Nu exista nici un drept si nu este nici o scuza. Deci din nou revenim la discursul contradictoriu din care nimeni nu va intelege nimic.
Ciudata mentalitate
mescaline [utilizator], Sâmbătă, 9 ianuarie 2021, 11:25
-6/22
Nu a depus plangere, ca nu e "frumos", balacareala prin presa e mai eleganta.

Politie, psiholog daca treci peste, ca data viitoare poate dai interviuri din spital.
...
tirolez [utilizator], Sâmbătă, 9 ianuarie 2021, 11:47
+17/17
dnul Ilie are condamnare cu amanare din cauza scandalului cu Politia, cand a fost prins baut. O astfel de plangere nu se stie ce efect legal ar avea, poate stiu ei mai bine.
O poate retrage
mescaline [utilizator], Sâmbătă, 9 ianuarie 2021, 12:47
-6/12
Pentru loviri si alte violente isi poate retrage plangerea pana la pronuntarea hotararii definitive.

Cel putin intelege si pugilistul ca actiunile au consecinte, eventual consimte la ceva terapie.

In fine, ei isi cunosc mai bine interesele in famile, comentez si eu pe net.
Sau poate doamna
Mica Sirena a lui Vasile Roaita [utilizator], Sâmbătă, 9 ianuarie 2021, 12:58
-3/11
Va primi compensatie o suma de bani ca sotul sa nu intre la puscarie. Va da astfel un exemplu la toate femeile: nu conteaza cat de batjocorita esti daca te plateste. Dar aceasta este doar o presupunere a mintii mele incalcite. Poate ca nu e asa in realitate.
Hm...
cicoare [utilizator], Sâmbătă, 9 ianuarie 2021, 13:50
+10/14
Dupa o vreme cand aparatul nu mai functioneaza cum trebuie intra in functiune pumnii ca sa compenseze....
Se popularizează golănia.
asavreau [utilizator], Sâmbătă, 9 ianuarie 2021, 17:13
+12/12
D-lor,despre Ilie Năstase se aude numai că face scandal,se îmbată,își bate nevasta,ori divorțează/însoară.Nimic despre vreo inițiativă sportivă,de interes comunitar.Un golan fără maniere,incult,care nu știe să-și trăiască victoriile sportive obținute,cu decență și mândrie.Îți bate singur joc de el.Lăsați-l în plata domnului.Nu-i nici-un câștig să-i prezentați mârlăniile.
Cucoana,
John M. [utilizator], Duminică, 10 ianuarie 2021, 7:39
+4/4
Din toti baietii faini ai tarii te-ai pricopsit cu un fost ofiter de pompieri, incult si marlan, al carui merit in viata a fost ca a dat cu bata intr-o minge. Si atat. Ilie la aceasta ora este o fosila dintr-o epoca de mult apusa. Cu asta te-ai ales, nu cu masina scumpa primita cadou.
De ce s-ar
moto33 [utilizator], Duminică, 10 ianuarie 2021, 9:46
-4/6
fi casatorit cu neica-nimeni din tara care nu au realizat nimic? Dar asa sunt hienele care se grabesc sa atace leul cand e lovit.

Ilie Nastase e un demi-zeu.
.
minrest [utilizator], Duminică, 10 ianuarie 2021, 11:28
-1/3
A iesit pe usa vie si fara daune permanente. Sa nu depui plangere este un drept legal, nu constituie complicitate; se numeste impacarea partilor. Daca nu pricepeti dumneavoastra, nu inseamna ca nimeni nu intelege nimic.
Chiar un zeu
John M. [utilizator], Duminică, 10 ianuarie 2021, 12:12
0/4
in Ferentari si Damaroaia in anii 70.
ai
vizirul [utilizator], Duminică, 10 ianuarie 2021, 20:01
0/0
perfecta dreptate;personaj decrepit care traieste din gloria apusa dar si din stipendiile generoase din bani publici.In tot cazul,nu a evoluat in mod pozitiv sub nici un aspect;nu si-a abandonat nici golaniile sau comportamentul fata de sexul opus, dar are mult tupeu.
petre tutea a zis-o
alexman1 [utilizator], Marţi, 12 ianuarie 2021, 12:51
0/0
Petre Tutea a zis asta intr-un interviu. OAre si el era educat de acest mic spirit? Esti pe langa monseur
comenteaza