A treia doză de vaccin Moderna crește numărul anticorpilor în fața variantelor îngrijorătoare de coronavirus - Hotnews Mobile
1 € 1 USD 4,0623vineri 18 iun 2021

A treia doză de vaccin Moderna crește numărul anticorpilor în fața variantelor îngrijorătoare de coronavirus

de N.O. Vineri, 7 mai 2021, 0:10
- a A+
Imagine
Administrarea unei a treia doze de vaccin, elaborat de compania americană Moderna, după parcurgerea unui curs complet de vaccinare cu serul acesteia, ajută la creșterea anticorpilor împotriva tulpinilor de coronavirus braziliană și sud-africană, reletează agențiile internaționale de presă. Acest lucru este demonstrat de datele preliminare din studiile clinice publicate pe site-ul Moderna, arată agenția bulgară BTA, scrie 24CHASA, potrivit Rador.


Studiile au folosit vaccinul deja utilizat al companiei, precum și un preparat experimental conceput special pentru a combate versiunea sud-africană a coronavirusului. Rezultatele preliminare din a doua fază a studiilor au arătat că o doză unică de vaccin sau o doză de vaccin experimental împotriva coronavirusului, administrată din nou celor deja vaccinați, a crescut anticorpii pentru cele două tulpini de coronavirus - sud-african și brazilian.

La studii au participat 40 de persoane care au primit două doze ale vaccinului Moderna. Se remarcă faptul că, după introducerea celei de-a treia doze a unuia dintre vaccinuri, toți participanții au înregistrat o creștere a anticorpilor împotriva coronavirusului și la cele variante menționate. Dezvoltatorii raportează că vaccinul, dezvoltat special împotriva tulpinii din Africa de Sud, s-a dovedit a fi mai eficient decât cel obișnuit.

Citește și:

Vaccinul anti-COVID Moderna este 96% eficient la adolescenţii între 12 şi 17 ani (rezultate intermediare)


4205 afisarida' s-o vezi pe a cincea!
eyesopen [utilizator], Vineri, 7 mai 2021, 0:19
+12/22
creste si numarul anticorpilor impotrive ciumei, a holerei, a tuturor variantelor de gripa, a ulcerului si a durerilor de spate. dupa a opta doza nu te mai trage nici curentul (daca esti roman, ca pe ceilalti nu-i tragea nici pana acum).
da?
cucuveauamov [utilizator], Vineri, 7 mai 2021, 0:15
+10/18
si a patra?
inca 2 comentarii comenteaza