Diana Ross va lansa primul album după 15 ani de pauză: "Thank You" AUDIO - Hotnews Mobile
1 € 1 USD 4,1348duminică 01 aug 2021

Diana Ross va lansa primul album după 15 ani de pauză: "Thank You" AUDIO

de N.O. Joi, 17 iunie 2021, 16:46
- a A+
Imagine
Cântăreaţa americană Diana Ross va lansa toamna aceasta albumul "Thank You" şi a prezentat single-ul care dă titlul materialului discografic, relatează News.ro.


Albumul va cuprinde 13 piese şi a fost înregistrat în studioul din casa artistei.Ross este co-autor al fiecărui cântec inclus pe albumul realizat în colaborare cu producători şi compozitori precum Jack Antonoff, Troy Miller, Triangle Park, Spike Stent, Prince Charlez, Amy Wadge, Neff-U, Freddie Wexler, Jimmy Napes, Tayla Parx, Fred White şi Nathanial Ledgewick.

"Această colecţie de piese este cadoul meu pentru voi, cu recunoştinţă şi dragoste. Sunt veşnic recunoscătoare pentru că am avut ocazia să înregistrez această muzică minunată în acest moment", a transmis ea într-un comunicat citat de Billboard.

"Thank You" vine după "I Love You", album lansat de Diana Ross în 2006. Decca Records, divizie a Universal Music Group, va lansa discul în luna septembrie.

Diana Ross, în vârstă de 77 de ani, a revenit în topuri în 2020, când remixul făcut de Eric Kupper pentru "Love Hangover", melodie înregistrată de ea în urmă cu peste patru decenii, a ajuns pe primul loc în clasamentul Dance Club.


1015 afisariNiciun comentariu
comenteaza