Raed Arafat, despre neatingerea ţintei de vaccinare împotriva COVID-19: Din păcate, mulţi se informează de pe reţelele de socializare, de pe câte un film pe YouTube, se mai uită la câte un actor care mai comentează - Hotnews Mobile
1 € 1 USD 4,2275marţi 21 sep 2021

Raed Arafat, despre neatingerea ţintei de vaccinare împotriva COVID-19: Din păcate, mulţi se informează de pe reţelele de socializare, de pe câte un film pe YouTube, se mai uită la câte un actor care mai comentează

de I.B. Miercuri, 30 iunie 2021, 1:36
- a A+
Imagine
Secretarul de stat în cadrul Ministerului de Interne, Raed Arafat, a declarat, după ce a fost întrebat ce părere are că nu s-a atins tinta de vaccinare împotriva COVID-19, în România, că oamenii trebuie să se informeze din surse oficiale şi de la medici şi a atras atenţia că varianta Delta a virusului începe să se răspândească cu repeziciune, potrivit News.


"Oamenii trebuie să se informeze mai bine, să se informeze din sursele corecte, oficiale, să citească ce doresc, dar să vadă şi sfatul oficial al specialiştilor. Faptul că acum suntem bine, nu ne garantează că vom fi bine după o perioadă. Varianta Delta şi varianta Delta Plus începe să se răspândească şi reprezintă o problemă şi soluţia rămâne vaccinarea", a declarat Raed Arafat, marţi, la finalul şedinţei de Guvern.

Secretarul de stat a adăugat că oamenii ar trebui să discute cu medicii. El a precizat că unii oameni cred că nu mai e nevoie de vaccinare, după ce au văzut că lucrurile se relaxează în România.

"Fiecare citeşte, se informează sau uneori se informează prin informaţii care nu sunt corecte sau se dezinformează. Noi ce sfătuim e ca întotdeauna să discute cu medicii şi bineînţeles că poate unii văzând situaţia noastră din România cred că lucrurile au trecut şi nu mai trebuie. Dar o să ne trezim, s-ar putea, la un moment sub presiunea faptului că trebuie să ne vaccinăm cât mai repede pentru că vine din nou o situaţie mai critică", a declarat Arafat.

Raed Arafat a mai declarat că, din păcate, unii se informează de pe YouTube sau ascultă sfaturile unor actori.

"Oamenii trebuie să fie deschişi la informarea corectă. Din păcate, mulţi se informează de pe reţelele de socializare, pe câte un film pe YouTube, se mai uită la câte un actor care mai comentează. Asta înseamnă să fim foarte atenţi de unde luăm informaţiile când este vorba de sănătatea noastră", a declarat Arafat.


1380 de afisariCine vorbeste
AxaCentrala [utilizator], Miercuri, 30 iunie 2021, 8:28
+3/5
Hai sa zic si eu cate ceva ce s-a facut:
-isterizarea cu ajutorul mass mediei
-povesti create si imagini cu morti in cosgiuce (vezi stirea cu mortii din Lampedusa rebranduita ca morti de covid) minciuni despre crematoriile pline
-trupe militare si costume de x-files
-aruncarea pe piata a dumelor cu bil gaytz si 5g
etc etc
Acum ne bombardati cu minoritati de gen si woke culture.
Marea miza este indatorarea oamenilor si a statelor, si introducerea unui sistem cat mai apropiat de cel al "creditelor sociale" din China.

Winston Churchil a afirmat că “nicio criză nu trebuie să fie irosită”

PS: Simpatici erau domnii Vela si Tataru
Nu inteleg tov. Raed Arafat!
DomnuTrandafir [utilizator], Miercuri, 30 iunie 2021, 9:05
+3/5
Dar imensa structura guvernamentală de ce nu e fost pusa la munca sa mobilizeze poporul la vaccinare?

O armata de Prefecti si Subprefecti care stau cu mana intinsa la leafa fara sa prodica nimic!
Puteau mobiliza Primarii /Viceprimari care nu fac nimic sa sprijine comunitatea localacare i-a ales.

Direcțiile de Sanatate Parazite, Presedintii Pomanagii ai C.J.

Partidul a uns in funcții cca 25000 de apropiați care iau simbrie de la stat pe cumetrii iar la vaccinare iov rezultat.

Se putea face mult dar nu puteti!
Cum la Rural media de vaccinare a de 8% iar la vot prezenta la vot e de 50%?
inca 11 comentarii comenteaza