Marcel Ciolacu spune că nu a vorbit de şapte luni cu Klaus Iohannis: Eu nu vreau să-l deranjez pe preşedinte, o fi având treabă cu guvernarea - Hotnews Mobile
1 € 1 USD 4,2218joi 23 sep 2021

Marcel Ciolacu spune că nu a vorbit de şapte luni cu Klaus Iohannis: Eu nu vreau să-l deranjez pe preşedinte, o fi având treabă cu guvernarea

de V.M. Miercuri, 14 iulie 2021, 0:21
- a A+
Imagine
Liderul PSD Marcel Ciolacu afirmă că în ultimele şapte luni nu a avut nicio discuţie, nici formală, nici informală, cu preşedintele Klaus Iohannis, el susţinând că nu doreşte să îl "deranjeze" pe preşedinte întrucât acesta "are treabă cu guvernarea", scrie News.ro. Ciolacu admite că lipsa de comunicare între opoziţie şi şeful statului nu reprezintă "normalitatea".


"Nu am avut nicio discuţie cu preşedintele României. Eu nu vreau să-l deranjez pe preşedinte, o fi având, are treabă cu guvernarea. E guvernul său, o vedem această guvernare. Ştiţi foarte bine, şi-a dorit ca acest PSD să dispară, această ciumă roşie, să nu mai aibă niciun cuvânt de spus, şi aşa mai departe", a afirmat Marcel Ciolacu, marţi seară, la România TV, întrebat de câte ori a discutat, formal sau informal, cu preşedintele Klaus Iohannis de când PSD a devenit principalul partid de opoziţie.

Liderul PSD a admis că în mod normal ar trebui să existe discuţii între oficialii partidelor din opoziţie şi preşedintele ţării.

"Nu asta este normalitatea, categoric că nu aceasta este normalitatea. Ar trebui întâlniri normale, în care se iese şi se spune ce s-a discutat, sau parte din ce s-a discutat. Nu trebuiesc întâlniri secrete, ascunse. Adică, în toată lumea... Am făcut apel să facem acorduri pe sănătate, pe învăţământ, cum am fost respinşi înseamnă că, după cum vede, Guvernul le ştie pe toate. Şi vedem în ce situaţie s-a ajuns acum", a completat Marcel Ciolacu.
1844 de afisarieu chiar ma intreb...
PANA...MEA [utilizator], Miercuri, 14 iulie 2021, 2:19
+10/16
... ce ar putea un " neica " ciolacu cu un profesor sa " discute "...Domnu' Presedinte nu aveti un portofel mai incapator sa mi-l faceti cadou? Ca imi curg banii de prin buzunare!
Un fel de Veorica de sex masculin si asta
acret [utilizator], Miercuri, 14 iulie 2021, 8:30
+7/9
Draga Ciolacule,

Esti un penibil. Imi este greata de voi toti!
In loc sa puneti umarul cu totii la constructia tarii asteia, fie ea printr-o atitudine critica dar constructiva, voi va pierdeti in imbufnari de tantici de la coltul blocului.

Unde va este aplombul din campaniile electorale pentru a motiva lumea sa se vaccineze? Unde va sunt autocarele din campaniile electorale care sa duca oamenii de la sate la vaccinari?

Cum nu va pricepeti la guvernare, presupun ca nu ma pot astepta ca nici in opozitie sa faceti o treaba mai buna. Ultimele comentarii din spatiul public imi reconfirma ca atat puteti. Presupun ca nu ar trebui sa ma pot astepta la actiuni civice concrete si opozitie la sange cu date concrete din partea voastra.
inca 11 comentarii comenteaza