VIRAL. Cum a reușit un american să alunge un urs care îi intrase în mașină VIDEO - Hotnews Mobile
1 € 1 USD 4,2218joi 23 sep 2021

VIRAL. Cum a reușit un american să alunge un urs care îi intrase în mașină VIDEO

de N.O. Duminică, 25 iulie 2021, 17:09
- a A+
Imagine
Un bărbat din Tennesse aflat în vacanță cu prietenii în Gatlinburg a alungat un urs din mașina sa, după ce animalul a reușit să intre în automobil și să facă daune semnificative, relatează ABC7 News.

O înregistrare video, realizată în 10 iulie, îl arată pe Joseph Deel cum deschide ușor portiera mașinii pentru ca ursul să poată ieși și începe să țipe alături de cel puțin un prieten pentru ca animalul să fugă, ceea ce se și întâmplă.Deel a spus că blănosul s-a întors mai târziu cu un alt urs.

"A încercat să intre în mașină", a spus Deel. "M-am întors și am țipat la ursoaică și am aruncat cu chestii spre ea. Cei doi urși apoi au plecat de lângă mașină și s-au dus spre spatele cabanei în care stăteam".

În timp ce urșii au plecat, daunele produse mașinii au făcut ca ea să se strice în timp ce Deel conducea spre casă, în Johnson City, Tennessee.

"A trebuit să abandonez mașina ", a spus el." A durat două zile ca compania de asigurare să ducă o remorcă pentru a prelua mașina mea. În acest timp, hoții au intrat în mașină printr-o fereastră din spate și mi-au furat convertorul catalitic, bateria și colectorul de evacuare", a adăugat Deel.8421 de afisariNu-i e rusine sa se vaicareasca?
Taras_Bulba [utilizator], Duminică, 25 iulie 2021, 17:16
+6/14
Auzi la el, hotii i-au furat toba catalitica si alte fleacuri. El nu stie ca black lives matter?
..simtit ursul polar;
richter [utilizator], Duminică, 25 iulie 2021, 20:19
+3/5
fara insistente, fara pagube, urlete, fara mofturi- cred ca nici foarte flamand nu era, sprobabil de mic stia masura
inca 9 comentarii comenteaza