Tatăl lui Britney Spears s-a îmbogățit de pe urma tutelei fiicei sale / Ce salariu și alte beneficii și-a plătit acesta în ultimii 12 ani din banii cântăreței - Hotnews Mobile
1 € 1 USD 4,2275marţi 21 sep 2021

Tatăl lui Britney Spears s-a îmbogățit de pe urma tutelei fiicei sale / Ce salariu și alte beneficii și-a plătit acesta în ultimii 12 ani din banii cântăreței

de S.J. Miercuri, 28 iulie 2021, 10:58
- a A+
Imagine
Noul avocat al lui Britney Spears, Mathew Rosengart, a înaintat o cerere directă pentru înlăturarea lui Jamie Spears, tatăl cântăreței, din tutela acesteia, relatează Insider .


Documentele depuse în instanță de Rosengart afirmă că Jamie Spears și-a plătit un salariu de 16.000 de dolari pe lună din 2009 ca administrator al averii vedetei.

Acțiunea înaintată luni în instanță este prima acțiune de înlăturare a lui Jamie Spears din tutela fiicei sale, potrivit Insider.

Documentele includ declarații luate de la mama lui Britney, Lynne Spears, și Jodi Montgomery, un alt gardian al cântăreței, ambii cerând înlăturarea lui Jamie Spears din tutelă.

"Dl. Spears a profitat cu generozitate de tutela fiicei sale. Pentru a exemplifica, începând cu cel puțin 2019, dl. Spears s-a plătit cu 16.000 de dolari pe lună din averea doamnei Spears, cu 2.000 mai mult decât i-a alocat doamnei Spears", afirmă cererea.

"Dl. Spears și-a alocat lunar 2.000 de dolari în plus pentru cheltuieli cu biroul - din nou, din averea doamnei Spears", a adăugat Rosengart.

Comisioane din veniturile brute


Documentele afirmă de asemenea că Jamie Spears "a plătit numeroase echipe de avocați costisitori pentru a-l reprezenta pe el și tutela, inclusiv în acțiuni îndreptate împotriva dorințelor explicite ale doamnei Spears".

"Pe lângă compensația lunară, dl. Spears și-a plătit un procent din veniture generate de reprezentațiile doamnei Spears. Acesta ar fi primit 1,5% din veniturile brute generate de reprezentațiile doamnei Spears și din vânzările de produse asociate" lor, a mai notat avocatul cântăreței.

Cererea susține de asemenea că veniturile generate de Britney Spears, fără a include vânzările de produse, se ridică la 137,7 milioane de dolari.

"Partea din acestea primită de domnul Spears este estimată la cel puțin 2,1 milioane de dolari. Acesta a încasat de asemenea un comision de 2,95% din veniturile brute generate de turneul 'Femme Fatale' din 2011, care i-a adus încă aproximativ 500.000 de dolari", mai afirmă cererea.

"Deși este obișnuit ca managerii, agenții și alți profesioniști din industrie să primească un procent din câștigurile unui artist, dl. Spears nu este niciunul din aceste lucruri", mai afirmă avocatul lui Britney în documentele depuse în instanță.

Pe același subiect:


5711 afisarihe
IonIonescuDeLaBrad [utilizator], Miercuri, 28 iulie 2021, 15:46
+4/6
Asta e exemplul perfect de scos la produs, practic si-a prostituat propriul copil pentru bani, a ignorat total problemele cu care se confrunta. Cica se numeste justitie.
comenteaza