Ciolacu susține că a semnat "vreo zece plângeri penale împotriva Guvernului" - Hotnews Mobile
1 € 1 USD 4,2218joi 23 sep 2021

Ciolacu susține că a semnat "vreo zece plângeri penale împotriva Guvernului"

de N.O. Miercuri, 28 iulie 2021, 22:37
- a A+
Imagine
Preşedintele PSD, Marcel Ciolacu, afirmă că a semnat, în calitate de lider de partid, "vreo zece plângeri penale" care vizează fapte ale Guvernului, atât din perioada în care Executivul era condus de Ludovic Orban, cât şi după ce Florin Cîţu a devenit prim ministru.


"Numai eu am semnat vreo zece plângeri penale împotriva Guvernului. Şi a lu' domnu' Cîţu, şi a lu' domnu' Orban... Vi le trimit pe toate: şi cu numirile de prefecţi şi cu noaptea cu ordonanţele...", a afirmat Marcel Ciolacu, miercuri seară, la România Tv, potrivit News.ro.

Întrebat dacă a primit vreun răspuns din partea procurorilor, liderul PSD a răspuns negativ.

"Eu de ce am zis că o să ne ducem în faţa DNA-ului? N-aţi vrea să mergem totuşi, dom-le, haideţi să vedem ce se întâmplă! S-au blocat, sunt aşa de multe, sunt unele vechi, care-s prioritare?", a adăugat preşedintele PSD.

El a declarat că PSD va continua să sesizeze autorităţile atunci când consideră că guvernanţii încalcă legea, susţinând că "la fiecare abuz vom merge punctual pe ele".1380 de afisariNu te mai agita mai nene!
Un_cetatean_oarecare [utilizator], Miercuri, 28 iulie 2021, 22:42
+10/12
Stai linistit, relaxeaza-te, baga un mic, o bere, ca iti creste tensiunea degeaba.

La viitoarele alegeri doar va puneti pe lista..nici nu va mai fi nevoie de stimulentele obisnuite...la talentul astora de acum castigati detasat!
Cred ca sunt sute de astfel de plangeri penale
Gryphus [utilizator], Miercuri, 28 iulie 2021, 23:41
+8/10
Niciodata in 30 de ani nu am auzit ca vreo astfel de plangere, DIN SUTE, sa fi avut vreun verdict de la judecatorie

astea sunt facute asa la misto, dupa care ajung la procurori si sunt respinse dar politicienii ramn sa se laude la TV ca ei au facut plangere

penibilul fara limite
inca 5 comentarii comenteaza