VIDEO Franța: Peste 200.000 de oameni au manifestat sâmbătă împotriva măsurilor sanitare - Hotnews Mobile
1 € 1 USD 4,2275marţi 21 sep 2021

VIDEO Franța: Peste 200.000 de oameni au manifestat sâmbătă împotriva măsurilor sanitare

de I.B. Sâmbătă, 31 iulie 2021, 21:08
- a A+
Imagine
Peste 200.000 de oameni, inclusiv peste 14.000 la Paris, au mărșăluit în Franța sâmbătă pentru al treilea weekend consecutiv împotriva permisului de sănătate, o mobilizare în creștere, potrivit cifrelor Ministerului de Interne, scrie AFP.


La ora 18:00, serviciile Ministerului de Interne au numărat 204.090 de manifestanți, inclusiv aproximativ 14.250 la Paris, pentru 184 de acțiuni în total.

Sâmbăta trecută, aceste demonstrații au reunit în total 161.000 de persoane, inclusiv 11.000 la Paris.
5563 de afisariIn conditiile in care
Gelu Balsam [utilizator], Sâmbătă, 31 iulie 2021, 22:23
+12/22
1. atat vaccinatii cat si nevaccinatii ii imbolnavesc in egala masura cu varianta delta pe ceilalti si

2. in masura in care EXISTA vaccinuri disponibile in cantitati suficiente pentru doritori

masurile preventive si privative nu isi au rostul. Adica: cei care sunt vulnerabili sau doresc vaccinarea - sa se vaccineze, ceilalti nu. Cine vrea masca - sa o poarte. Cine vrea distantare - sa nu se amestece. Si gata.

Este ca la sex: prezervative exista, anticonceptionale exista, vasectomie exista si la fel sterilet si nici un guvern nu ti se baga in pat sa reglementeze sau sa iti impuna daca trebuie sau nu sa faci sex protejat. Si DA, te poti infecta cu HIV - pentru care nu exista vindecare ci o infectie cronica care poate sau nu fi tinuta sub control medicamentos. Dar fiecare om decide. Unii pot decide sa nu faca sex deloc - sunt cei mai bine protejati de bolile cu transmitere sexuala.
Masurile propuse sunt cele mai dure din UE
animatron [utilizator], Sâmbătă, 31 iulie 2021, 21:22
+11/23
Practic, guvernul "progresist" francez preconizeaza un fel de "apartheid sanitar", divizand populatia si marginalizand vreo 15-20 de milioane de cetateni inca nevaccinati (cu schema completa).

Se vrea ca cei fara "pasaport sanitar" sa nu aiba voie sa urce in trenuri, in avioane, in autobuze pe distante lungi, sa nu intre in mall-uri, restaurante, muzee, cinematografe, cladiri publice.

Daca se va ajunge la asemenea conditii de "inchisoare sub cerul liber", pregatiti-va sa vedeti runda a doua din rascoala "vestelor galbene", va fi extrem de violent (la prima au murit zeci de oameni si sute au fost mutilati pe viata de proiectilele politiei).

E foarte interesant, pt ca cei care se opun masurilor guvernamentale extreme apartin tuturor curentelor politice, vedeti in manifestatii albi, negri, arabi, stangisti, catolici, conservatori, comunisti.

Presa incearca sa le gaseasca puncte comune ideologice, dar e vorba doar de opozitia la suprimarea unor libertati de circulatie.

Dl Barna, seful progresist al USR, are idei foarte apropiate de cele ale lui Macron, cu interdictii pe scara nationala contra unei parti din populatie, ceea ce ar duce la stigmatizarea si marginalizarea a milioane de romani inca nevaccinati.

Franta, spre deosebire de Romania unde "valul 4" nu a lovit inca cu adevarat, e foarte afectata, cu zeci de mii de contaminari saptamanal si mii de internari (dar mortalitatea e redusa).

O particularitate e si faptul ca circa 40% din personalul medical francez (despre care nu se poate spune ca habar n-are ce e cu virusul chinez si vaccinul) refuza vaccinarea, guvernul introducand obligatia de vaccinarea a medicilor sub amenintarea unor sanctiuni financiare si administrative.
inca 15 comentarii comenteaza