JO 2020: Simone Biles a renunțat și la finala de la sol - Americanca "se mai gândeşte" la bârnă - Hotnews Mobile
1 € 1 USD marţi 21 sep 2021

JO 2020: Simone Biles a renunțat și la finala de la sol - Americanca "se mai gândeşte" la bârnă

de Silviu Dumitru Duminică, 1 august 2021, 8:54
- a A+
Imagine
Simone Biles, vedeta gimnasticii artistice, nu va evolua nici în finala de la sol, după ce aceasta a renunţat la cea pe echipe, individual-compus, sărituri şi paralele, invocând probleme legate de sănătatea mintală. Biles "se mai gândeşte" la finala de la bârnă, programată marţi, a anunțat, duminică, forul naţional de gimnastică din SUA (USA Gymnastics).

Duminică sunt programate finalele feminine la sărituri şi paralele , iar Biles a decis, sâmbătă, să se retragă şi de pe aceste liste de start.

Anterior, ea a părăsit finala pe echipe , chiar după sărituri, şi s-a retras şi din cea la individual-compus . Conform anunţului USA Gymnastics, o decizie privind participarea în finala de la bârnă, din 3 august, va fi anunţată în timp util.

Gimnasta în vârstă de 24 de ani a invocat probleme legate de sănătatea mintală.

Simone Biles este singura gimnastă de la JO de la Tokyo, care a obţinut calificarea în toate cele şase finale ale competiţiei.

În 2016, Biles a câştigat patru medalii olimpice de aur, informează News.ro.

În finala de la bârnă este calificată şi Larisa Iordache.

Citește și:


Simone Biles și abuzurile oribile ale lui Larry Nassar - Mesajul gimnastei americane după retragerea din două finale la Tokyo 2020


2771 de afisariarticol
PMMarian [utilizator], Duminică, 1 august 2021, 9:20
+7/9
dati-o naibii de "vedeta" de carton!
Vedeta e Djokovic, nu asta care se agita in afara terenului sa fie bagata in seama!
Nu se gândește ea mai bine
ploiesteanu [utilizator], Duminică, 1 august 2021, 9:23
+7/9
să renunțe de tot la gimnastică? Eurosportul o consideră cea mai mare gimnastă a tuturor timpurilor, în fața Nadiei, deși această sportivă ia un medicament interzis care o ajută să se concentreze, având astfel un atu important în fața celorlalte competitoare. În afara faptului că are un trup dizgrațios, neindicat pentru o gimnastă. Mă duce gândul la Maxi Gnauck și Mary-Lou Retton, doi saci de cartofi.
inca 4 comentarii comenteaza