FOTO VIDEO Incendiul de la groapa de gunoi Arad izbucnit sâmbătă nu a fost încă stins. Forțele de pompieri au fost suplimentate - Hotnews Mobile
1 € 1 USD 4,2275marţi 21 sep 2021

FOTO VIDEO Incendiul de la groapa de gunoi Arad izbucnit sâmbătă nu a fost încă stins. Forțele de pompieri au fost suplimentate

de G.S. Duminică, 1 august 2021, 11:38
- a A+
Imagine
Forţele de pompieri care acţionează pentru stingerea incendiului izbucnit sâmbătă la groapa de gunoi din zona CET de lângă municipiul Arad au fost suplimentate duminică dimineaţă, având în vedere vântul puternic şi posibilitatea de extindere din nou a flăcărilor, informează ISU Arad.


UPDATE 13.45 Incendiul care a izbucnit sâmbătă seară la groapa de gunoi a municipiului Arad a fost localizat, însă focul continuă să ardă, pe o suprafaţă de aproximativ 300-400 de metri pătraţi, cu degajare mare de fum. Intervenţia este extrem de dificilă din cauza înălţimii depozitului de deşeuri, care este mai mare decât cea a unui bloc cu 10 etaje, dar şi a temperaturilor care în zona incendiului depăşesc 50 de grade Celsius.

---------
"În sprijin au fost aduse : o autospecială de 9.000 litri de la Detaşamentul Ineu, o autospecială de 3.000 litri de la SVSU Şofronea, o autospecială de 3.000 litri de la SVSU Zădăreni, o cisternă de transport apă de 5.000 litri de la Curtici, două cisterne de transport apă de la firma de curăţenie a oraşului. În acest moment, acţionează şase autospeciale de stingere, trei cisterne, mai multe utilaje, cu un efectiv de 15 pompieri şi 20 de voluntari", precizau dimineață reprezentanţii ISU Arad, citați de Agerpres.

Pompierii arădeni au acţionat toată noaptea dintre sâmbătă şi duminică pentru stingerea acestui incendiu, ajutaţi de angajaţi ai operatorului economic care administrează groapa de gunoi, care au adus pământ pentru acoperirea focarelor.

Un incendiu a izbucnit, sâmbătă seara, la groapa de gunoi din zona CET, de lângă municipiul Arad, intervenţia pompierilor fiind îngreunată din cauza vântului puternic. Incendiul s-a manifestat pe o suprafaţă de mii de metri pătraţi.

Reprezentanţii ISU au informat, sâmbătă seara, că s-a emis mesaj de avertizare prin RO-ALERT pentru locuitorii din localităţile de pe direcţia de propagare a fumului.1486 de afisariManifestație azi
NuSuportProstii [utilizator], Duminică, 1 august 2021, 11:52
+2/4
Nu se publica nimic?
comenteaza