Loredana Groza, postare din ambulanță: "Mă simt mai bine" - Hotnews Mobile
1 € 1 USD 4,2646duminică 17 oct 2021

Loredana Groza, postare din ambulanță: "Mă simt mai bine"

de Red. Life Duminică, 19 septembrie 2021, 14:09
- a A+
Imagine
Loredana Groza și-a pus duminică fanii pe jar cu o postare dintr-o ambulanță. Cântăreața nu precizează care este motivul pentru care a ajuns în această situație, rezumându-se doar să spună că "se simte mai bine".

Loredana a postat duminică o imagine cu ea dintr-o ambulanță, fără a preciza însă deocamdată ce a pățit.

Fotografia apare atât pe contul de Instagram, cât și pe cel de Facebook.

"Mă simt mai bine. Mulțumesc pentru tot sprijinul vostru. Cu toată dragostea și recunoștința, Loredana", a scris artista pe rețelele de socializare.

Loredana Groza a împlinit 51 de ani pe 19 iunie.Cu doar câteva zile în urmă (n.r. pe 15 septembrie), Loredana Groza a cântat la nunta Simonei Halep cu Toni Iuruc. Artista a postat de altfel și o imagine în care apărea alături de cei doi.

"A fost o noapte magică, a fost absolut minunată atmosfera. De la invitaţi, de la felul în care a fost aranjată locaţia şi bineînţeles faptul că am văzut-o pe Simona într-o altă ipostază decât cea de pe terenul de tenis, foarte elegantă, foarte frumoasă, foarte fericită. E o zi memorabilă pentru toţi cei care au fost prezenţi", a spus Loredana după nunta Simonei Halep.

View this post on Instagram

A post shared by LOREDANA (@loredanagroza)Loredana Groza, la nunta Simonei Halep cu Toni Iuruc81511 afisariI-o fi ajuns niște botox în sânge
Nyk1 [utilizator], Duminică, 19 septembrie 2021, 14:13
+63/81
Nu vă jucați cu operațiile estetice. Sunt doar o fațadă și pe ansamblu fac rău sănătății corpului. Mă adresez, desigur, majorității românilor, care câștigă 3000 de EUR pe lună și merg în fiecare weekend la o rundă de golf cu prietenii.
i s-a
andrei1245 [utilizator], Duminică, 19 septembrie 2021, 14:42
+42/48
facut rau cand s-a uitat in oglinda.
inca 16 comentarii comenteaza