Will Smith a dezvăluit că el și soția sa au renunțat la practicarea monogamiei: "Jada nu a crezut niciodată într-o căsătorie convențională" - Hotnews Mobile
1 € 1 USD 4,3853sâmbătă 04 dec 2021

Will Smith a dezvăluit că el și soția sa au renunțat la practicarea monogamiei: "Jada nu a crezut niciodată într-o căsătorie convențională"

de S.J. Luni, 27 septembrie 2021, 23:35
- a A+
Imagine
Faimosul actor american Will Smith a dezvăluit într-un nou interviu că el și soția sa, Jada Pinkett Smith, au decis la un moment dat în timpul căsătoriei lor să nu practice monogamia, relatează Insider .


"Jada nu a crezut niciodată într-o căsătorie convențională...Ea a avut membri ai familiei sale care au avut relații neconvenționale", a relatat Smith, în vârstă de 53 de ani, în cadrul unui interviu acordat pentru revista GO.

"Așa că ea a crescut într-un mod care a fost foarte diferit de cel în care am crescut eu. Am avut discuții interminabile despre ce înseamnă o relație perfectă. Care este modul perfect de a interacționa ca și cuplu?", a povestit actorul american.

"Și pentru o parte însemnată a relației noastre am ales monogamia, fără a crede însă că monogamia este singura variantă de relație perfectă", a continuat acesta.

Will Smith și Pinkett Smith s-au căsătorit în decembrie 1997 și au doi copii împreună: un băiat, Jaden Smith, și o fiică, Willow Smith, născuți în 1998, respectiv 2000.

Aceștia au povestit de mai multe ori de-a lungul căsniciei modul în care relația lor a evoluat și că nu se mai referă la ei înșiși ca fiind căsătoriți.

Will Smith și soția sa au vorbit de asemenea despre relația avută de Pinkett Smith cu cântărețul R&B August Alsina .

Într-un episod din iulie 2020 al "Red Table Talk", talk show-ul realizat de Pinkett Smith la care a participat și Will Smith, aceasta a afirmat că ea și soțul său "au ajuns cu adevărat într-un nou loc al iubirii necondiționate".


77527 de afisariIn Hollywood nimeni nu crede
John M. [utilizator], Marţi, 28 septembrie 2021, 6:55
+33/35
decat in contul de banca si cam atat.
delir
mariokempess [utilizator], Luni, 27 septembrie 2021, 23:48
+25/31
Au innebunit salcamii.....
inca 3 comentarii comenteaza