Liviu Dragnea: Alianţa Pentru Patrie numără peste 80.000 de membri - Hotnews Mobile
1 € 1 USD 4,3946miercuri 08 dec 2021

Liviu Dragnea: Alianţa Pentru Patrie numără peste 80.000 de membri

de I.B. Vineri, 8 octombrie 2021, 1:14
- a A+
Imagine
Fostul lider al Partidului Social Democrat Liviu Dragnea a declarat, joi seara, la B1 TV, că Alianţa Pentru Patrie, al cărei membru încă nu este, după cum a susţinut, numără peste 80.000 de membri, fiind constituite deja organizaţii în 35 de judeţe, potrivit Agerpres.


"A sărit de 80.000 de membri, l-am întrebat pe Codrin Ştefănescu înainte de emisiune, că voiam să ştiu, sunt deja 35 de organizaţii constituite, în 35 de judeţe, 17 ţări au deja organizaţii APP constituite", a spus la postul B1 TV Liviu Dragnea.

Întrebat dacă este membru al Alianţei Pentru Patrie, fostul lider social-democrat a răspuns negativ.

"Încă nu, dar susţin cu tărie acest partid, pentru că este un partid în care, din fericire sau din păcate, este singurul în care am încredere că poate renaşte România. România astăzi, şi nu numai astăzi, de vreo doi ani şi ceva, este condusă după nişte planuri care nu sunt ale ei. Şi e captivă în continuare într-o spirală a laşităţii şi incompetenţei, care face ca economia şi societatea să se degradeze continuu. Este un partid care, trebuie să recunosc, m-a surprins plăcut", a afirmat Liviu Dragnea.

El a adăugat că este un partid "care a crescut foarte mult" în cele două săptămâni de când a fost anunţat, acesta susţinând că ar fi fost mai multe atacuri informatice asupra site-ului partidului. "S-a spart parola de vreo 20 de ori. În sfârşit. A fost şi o pauză de cinci zile până când s-a refăcut site-ul şi a fost pus pe un server de afară", a spus acesta.

Liviu Dragnea a afirmat că el crede "foarte mult" în acest partid.

"Îl voi susţine cu toată priceperea mea şi le voi pune la dispoziţie atât un manifest politic, cât şi o sumă de direcţii de acţiune pentru un viitor program de guvernare românesc, naţional şi românesc, nu naţionalist, nu şovin, naţional şi românesc, bazat pe patriotism economic", a subliniat el.


1677 de afisariPe asta ne și bazăm, Livache.
Dalla [utilizator], Vineri, 8 octombrie 2021, 1:52
+3/9
Că o să susții noul partid cu toată priceperea și experiența ta politică. Astea, plus manevrele cu interlopi ale lui Codrin Cap de Drulă, plus bagheta rusească, plus BOR-ul (prietenii știu de ce) vor ridica partidul pe noi și noi culmi de alea-alea.
Da' grăbește-te, ca te ajung dosarele din urmă și nepoata Irina nu mai suportă o nouă despărțire de banii lu' tataie. Poate ar trebui să faceți înainte o nuntă cu toți membrii de partid, la Cumbuco (Fortaleza) sau măcar la Belina, pt un ultim pescuit și jacuzzi înainte de marea victorie politică.
Nu a ta, a celorlalți...
Care Patrie ?
gmb72 [utilizator], Vineri, 8 octombrie 2021, 7:05
+3/3
Bai Livache, de când am auzit cum se va numi noua ta jucarie politica, ma tot întreb ce Patrie ai avut în minte când i-ai pus numele ?
Știu, de prezuma a fi România, dar .... am îndoieli ca asta ai avut în minte. Știi tu de ce...
inca 3 comentarii comenteaza