Arafat: Susțin în mod categoric impunerea vaccinării la cadrele medicale, la profesori și la alte categorii expuse / Trebuie un proiect de lege - Hotnews Mobile
1 € 1 USD 4,3767sâmbătă 04 dec 2021

Arafat: Susțin în mod categoric impunerea vaccinării la cadrele medicale, la profesori și la alte categorii expuse / Trebuie un proiect de lege

de I.B. Vineri, 8 octombrie 2021, 21:21
- a A+
Imagine
Raed Arafat a declarat vineri seara, la Digi 24, că el este pentru impunerea vaccinării obligatorii prin lege pentru cadrele medicale, profesori și pentru alte categorii supuse riscului.


"Noi nici nu procedăm ca alte țări care au impus deja vaccinarea pentru cadrele medicale sau profesori, ci oferim alternativa testării. Aceasă impunere însă nu se poate face decât prin lege în Parlament", a declarat Arafat.

"Avem un procent semnificativ şi de la SMURD, şi la Serviciul de Ambulanţă, şi de la diferite unităţi care nu s-au vaccinat, oricât am vorbit, oricât am explicat şi am sfătuit (...) unii nu s-au vaccinat. Răspunsurile sunt hilare", a declarat, vineri seară, la Digi 24, RAed Arafat.

Potrivit acestuia, "este o discuţie foarte clară că trebuie prin lege şi este un proiect de lege care urmează să fie dezbătut şi noi am introdus în proiect, pe lângă cadrele medicale clasice şi personalul de la IGSU şi IGAv, pentru că ei se ocupă de pacienţi".

"Există această intenţie, dar trebuie făcută prin lege şi există alternativă testarea", a adăugat Arafat.

Întrebat care este mesajul său pentru parlamentari, Arafat a afirmat: "Să treacă (proiectul de lege – n.r.), că avem nevoie de el, că nu se poate aşa".

"Vaccinul este pe gratis, testarea nu poate să fie pe gratis. Dacă nici astăzi, cu tot ce văd în jurul lor, nu se conving că au fost induşi în eroare (...) Cifrele sunt din ce în ce mai elocvente. Din vaccinaţi sub 2 la sută s-au infectat, iar din decese 93% sunt nevaccinaţi. Vaccinaţii care, din păcate decedează, fie sunt la vârste înaintate, cu comorbidităţi", a mai declarat Arafat.


7287 de afisariBafta. PSD o sa fie scump la legea aia.
Lok [utilizator], Vineri, 8 octombrie 2021, 22:51
+6/8
Ca altii necesari nu gasesti.
Corect
democtrates [utilizator], Sâmbătă, 9 octombrie 2021, 10:01
+6/10
Utilizatorul VOX vorbeste prostii. Daca e sa urmarim pas cu pas ce a facut acest om(Arafat) este ceva de nedescris, a infiintat SMURD cu toate oprelistile facute de cei de la AMBULANTA. Eu zic ca a gestionat cum i-au permis aceasta pandemie, dar intotdeauna : :Facerea de bine este ......... Asta este poporul roman, sa nu lucreze, sa fure si asteapta privilegii fara a face nimic(nu vreau sa generalizez dar..)
inca 8 comentarii comenteaza