Valeriu Gheorghiţă: Nu s-au alocat bani, sau cel puţin CNCAV, comitetul pe care îl coordonez, nu a avut fonduri pentru campania de comunicare şi de informare privind vaccinarea - Hotnews Mobile
1 € 1 USD 4,3946miercuri 08 dec 2021

Valeriu Gheorghiţă: Nu s-au alocat bani, sau cel puţin CNCAV, comitetul pe care îl coordonez, nu a avut fonduri pentru campania de comunicare şi de informare privind vaccinarea

de V.M. Luni, 11 octombrie 2021, 1:07
- a A+
Imagine
Şeful Comitetului Naţional de Coordonare a Activităţilor privind Vaccinarea împotriva COVID-19 (CNCAV), medicul militar Valeriu Gheorghiţă, afirmă că structura pe care o conduce nu a avut la dispoziţie fonduri pentru organizarea unei campanii de informare privind beneficiile vaccinării.


"Nu s-au alocat bani, sau cel puţin CNCAV-ul, comitetul pe care eu îl coordonez, nu a avut fonduri pentru campania de comunicare şi de informare. Obiectivul campaniei de comunicare şi de informare pe care noi l-am avut încă de la început, din noiembrie, a fost de promovare a încrederii populaţiei în ştiinţă şi în sistemul medical, în medici, tocmai pentru că pandemia este o problemă medicală", a afirmat Valeriu Gheorghiţă duminică seară, la postul B1 TV, potrivit News.ro.

Acesta a reclamat campania anti-vaccinare foarte prezentă în spaţiul public în România, inclusiv la radio sau televiziuni, el afirmând că aceasta este un fenomen "regretabil", care "face diferenţa" între România şi alte state.

"Este o problemă de sănătate publică şi aş îndrăzni să spun că este o problemă chiar de siguranţă naţională, tocmai de aceea cred că trebuie să fim extrem de precauţi în momentul în care dăm autoritate unor persoane care nu au expertiza necesară să vorbească pe teme... în perioada pandemiei am observat cu toţii că fenomenul de dezinformare a luat amploare foarte mult", a adăugat medicul.


4264 de afisarimai bine ca nu s-au alocat!
Codruta N [utilizator], Luni, 11 octombrie 2021, 3:32
+9/11
Habar n-am cine a conceput mesajele alea din campanie, ca-s de tot rahatul! Mai-mai ca as fi devenit antivaccinista, numa' din cauza campaniei, de o incredibila stupizenie!
Bani aruncati!
dezinformare
ras-putin [utilizator], Luni, 11 octombrie 2021, 4:12
+8/10
marele conducator de campanie de vaccinare a realizat acum ca nu s-au alocat bani pentru informarea populatiei despre campania respectiva?!!!

si cine-i de vina? tot usr, desigur...

asta ce-a crezut? ca daca face centre de vaccinare "speciale" e cea mai buna campanie de marketing?!
inca 3 comentarii comenteaza