O femeie din SUA a fost violată într-un tren, în timp ce ceilalți pasageri nu au făcut nimic. "Spune multe despre societatea noastră" - Hotnews Mobile
1 € 1 USD 4,3767luni 06 dec 2021

O femeie din SUA a fost violată într-un tren, în timp ce ceilalți pasageri nu au făcut nimic. "Spune multe despre societatea noastră"

de N.O. Duminică, 17 octombrie 2021, 17:50
- a A+
Imagine
O femeie a fost violată de un necunoscut într-un tren de navetiști în Philadelphia în prezența altor călători care nu au făcut nimic, a spus un oficial de poliție, scrie Associated Press. "Ar fi trebuit să facă ceva", a spus el.


Timothy Bernhardt de la Departamentul de Poliție din Upper Darby a declarat că ofițerii au fost chemați miercuri la o stație de tren în jurul orei 22.00, după ce atacul avusese loc.

Poliţia a fost sesizată de un angajat al Autorităţii de Transport din sud-estul Pennsylvania care se afla în zonă şi a observat că în trenul care trecea "ceva nu era în regulă" cu o femeie, a spus Bernhardt.

Întregul episod a fost surprins de o cameră de supraveghere care arăta că mai sunt și alte persoane în acel moment în tren, a spus Bernhardt.

"Au fost mulți oameni, după părerea mea, care ar fi trebuit să intervină; cineva ar fi trebuit să facă ceva ", a spus Bernhardt. "Spune multe despre societatea noastră. Adică cine ar permite ca așa ceva să aibă loc? Este îngrijorător ".

Fiston Ngoy, în vârstă de 35 de ani, a fost acuzat de viol și agresiune, potrivit datelor judiciare din Delaware.

Bernhardt a spus că bărbatul este cunoscut atât de poliția SEPTA, cât și de poliția din Upper Darby.

SEPTA a emis un comunicat de presă în care precizează că "fapta este oribilă" şi i-a îndemnat pe cei care asistă la aşa ceva să anunţe imediat autorităţile.

"Au existat alte persoane în tren care au asistat la acest act oribil și ar fi putut fi oprit mai devreme dacă cineva ar fi a sunat la 911", a spus autoritatea.21062 de afisariCe nu se spune in articol
feroviarul123 [utilizator], Duminică, 17 octombrie 2021, 18:39
+36/60
Este ca violatorul este negru. Si din cauza aia nimeni nu a făcut nimic. De frica sa nu fie acuzați ca sunt rasiști. Maine o sa apară blm-ul pe punte ca totul este un fake și ca negrii au voie sa facă ce vor ca au fost sclavi etc ...
este o consecinta
panduru [utilizator], Duminică, 17 octombrie 2021, 19:07
+29/41
a regulilor de protejare a infractorilor care au inceput sa se aplice in toata lumea.
Daca prinzi un hot sau un criminal la tine in casa si reusesti sa il retii pana vine politia, ti-o iei pentru ca l-ai "sechestrat". O mizerie...
inca 11 comentarii comenteaza