"Exorcism" sângeros în Panama: 50 de ani de închisoare pentru membrii unei secte - Hotnews Mobile
1 € 1 USD 4,3585joi 20 ian 2022

"Exorcism" sângeros în Panama: 50 de ani de închisoare pentru membrii unei secte

de I.B. Vineri, 3 decembrie 2021, 23:48
- a A+
Imagine
Pedepse de până la 50 de ani de închisoare au fost pronunțate împotriva membrilor unei secte panameze care au ucis șase copii și o femeie însărcinată pe 14 ianuarie 2020, în cadrul unei ceremonii de "scoatere a demonului", a anunțat vineri Parchetul panamez, citat de AFP.


"Tribunalul a aplicat pedeapsa maximă de 50 de ani de închisoare fiecăruia dintre cei șapte acuzați" din secta "Noua Lumină a lui Dumnezeu", a precizat procuratura într-un comunicat.

Alți doi membri ai sectei au fost condamnați anterior fiecare la 47 de ani de închisoare după ce au ajuns la un acord cu acuzarea, a spus aceeași sursă.

Membrii sectei au fost găsiți vinovați de instanța din Changuinola (nord-est) că și-au legat victimele, inclusiv șase copii cu vârsta cuprinsă între unu și 17 ani din comunitatea indigenă Ngäbe Buglé din El Terron, înainte de a-i ucide cu bastoane, Biblii și macete sub pretextul "alungarii demonului din ele".

Femeia însărcinată, târâtă cu forța la biserica sectei, a fost ucisă în fața celor cinci copii ai săi care au fost ei înșiși ulterior puternic bătuți, împreună cu un al șaselea minor, în prezența adunării sectei.

Mai mulți martori de la fața locului, ei înșiși răniți, au fugit și au alertat poliția. La sosirea lor, polițiștii au descoperit aproximativ cincisprezece persoane reținute în lăcașul de cult, inclusiv mai mulți copii.

În cadrul cercetării, trupurile victimelor au fost descoperite, încă legate și în stare avansată de descompunere, într-o groapă comună situată la o oră de mers de la locul faptei.836 de afisariO solutie radicala!
Mortaciune ambulanta [utilizator], Sâmbătă, 4 decembrie 2021, 6:52
0/0
Iisus a scos demonii din cei doi indraciti fara a-i afecta pe oameni, care au fost eliberati.
Dar nu oricine poate face asta, cei din Panama au aplicat o solutie radicala, dar eficienta: daca omori gazda, demonii nu vor mia sta intr-un cadavru, asa ca da, au reusit operati de „scoatere a demonului”,...
comenteaza