O fostă mare internațională franceză critică numărul mare de echipe prezente la Campionatul Mondial de handbal feminin - Hotnews Mobile
1 € 1 USD sâmbătă 22 ian 2022

O fostă mare internațională franceză critică numărul mare de echipe prezente la Campionatul Mondial de handbal feminin

de L.V.A. Luni, 6 decembrie 2021, 10:38
- a A+
Imagine
Alexandra Lacrabere, fostă componentă a naționalei Franței, s-a arătat nemulțumită de decizia de a mări numărul de echipe prezente la Campionatul Mondial de handbal feminin, de la 24 la 32.


"Aceasta nu este o publicitate foarte bună pentru handbal. Aceste scoruri-fluviu nu sunt realitatea nivelului înalt. Au fost, de asemenea, destul de multe accidentări în aceste prime partide cu echipe care nu sunt la nivelul competiţiei. Aceste meciuri necesită multă concentrare, iar cu oboseala pe care o au astăzi în corpuri, jucătoarelor nu le place să le dispute", a spus Alexandra Lacrabere , la BeIN Sports.

În grupa României au fost înregistrate multe scoruri neobişnuite în primele două etape, România - Iran, scor 39-11, Norvegia - Iran, scor 41-9, Norvegia - Kazahstan, scor 46-18. În Grupa D, Olanda a învins Uzbekistanul, cu 58-17, iar Suedia a trecut de Puerto Rico, scor 48-10, acestea fiind doar câteva exemple.

Fostă jucătoare la echipe ca Zvezda Zvenigorod, Nice şi Vardar, Lacrabere, 34 de ani, acum la Chambray Touraine, s-a retras din naţionala Franţei după ce a câştigat toate trofeele posibile, cel olimpic, în acest an, cel mondial, în 2017 şi cel european, în 2018.

Citește și:


896 de afisariUn campionat mondial incluziv :)
CezarN [utilizator], Luni, 6 decembrie 2021, 10:54
+3/3
:)
Dar se puteau aranja niste meciuri amicale daca este nevoie ca si echipele mai slabe sa intre in contact cu cele de top.

Se sacrifica orice pentru corectitudinea politica.
Pe vremea când...
mamaika [utilizator], Luni, 6 decembrie 2021, 11:32
0/2
...Franta nu exista pe harta handbalului feminin, duduia și-ar fi dorit sa fie atât de multe participante...
inca 1 comentariu comenteaza