Arafat: Petrecerile private (nunți, botezuri) sunt în continuare restricționate - Hotnews Mobile
1 € 1 USD 4,3585joi 20 ian 2022

Arafat: Petrecerile private (nunți, botezuri) sunt în continuare restricționate

de I.B. Marţi, 7 decembrie 2021, 21:12
- a A+
Imagine
Raed Arafat, șeful DSU, a anunțat în conferință de presă principalele măsuri adoptate de CNSU și care vor fi prezentate guvernului spre aprobare. Petrecerile private de genul nunților,botezurilor rămân în continuare interzise. Petrecerile de Anul Nou ale restaurantele comportă certificat verde, dar petrecerile stradale vor fi accesibile tuturor. "Situația noastră e una mai bună decât acum două săptâmâni astfel încât am luat niște decizii în consecință", a declarat Arafat.


".Se propune menținerea restricțiilor privind organizarea și desfășurarea de mitinguri, demonstrații, procesiuni, concerte, spectacole, cursuri de instruire, workshopuri, conferințe sau alte tipuri de întruniri, organizarea de evenimente private (nunți, botezuri, mese festive și altele asemenea), precum și a întrunirilor de natura activităților culturale, științifice, artistice, sportive sau de divertisment în spații deschise sau închise și desfășurarea acestora în condițiile punctelor", se arată în decixzia CNSU.

-Se ridică carantina de noapte pentru cei nevaccinați
-Crește orarul pentru toți agenții economici de la ora 21 la 22
-La restaurant, de Anul Nou, se poate doar cu certifictat verde
-Petrecerile stradale de Revelion pentru toată lumea, vaccinați și nevaccinați
-Persoanele testate au liber la cazări și restaurante
-Se elimină obligativitatea purtării măștii în toate spațiile deschise, cu exceptția celor aglomerate: piețe, târguri, piețe, stații de transport...
-Accesul in mall-uri va fi permis și persoanelor care se testează cu test rapid de 24 de ore sau cu test RT-PCR
- La magazinele de până la 200mp nu se vor mai prezenta documente, dar vor trebui să stabilească numărul maxim de persoane care pot fi prezente în interior simultan și vor trebui să afișeze acest număr
-Toate activitățile unde prezența spectatorilor era limitată la 30% se ridică la 50%


2312 afisariooooh, multumim boiere!
Itsoc [utilizator], Marţi, 7 decembrie 2021, 21:31
+4/10
chiar ma gandeam daca imi da boierul Arafat voie sa ma distrez si eu un pic dar....se pare ca nu am noroc pentru ca nu am fost ascultator sa ma injectez.

sper ca boierul sa se ingaduie de sclavii lor sa le permita un pic de distractie ca sa nu devina masinarii scanabile cu QR inca.
Nuntile si botezurile
Tokeniza. Din carne de vake. [utilizator], Marţi, 7 decembrie 2021, 21:52
+3/5
Dar nasterile?
inca 2 comentarii comenteaza