1 € 1 USD 4,2275marţi 21 sep 2021
Versiune
Mobile
Ce munci fac deținuții?
asavreau [utilizator], Marţi, 1 martie 2016, 16:09
+2/2
De ce deținuții nu sunt puși să facă munci care să asigure creșterea gradului de confort în Penitenciare?Să-mi fie scuzat dar conducerile penitenciarelor și a ANP ar trebui să plătească din propriul buzunar sumele stabilite de CEDO.De ce sunt eliberați deținuți care au făcut ce nu-i necesar?Au rămas în comunism.Fiecare pușcărie ar trebui să aibă o listă de lucrări care pot duce la eliberare condiționată.Pe ce iau leafă șefii din penitenciare?Să ajute hoții să iasă mai repede din închisoare și să plătim noi pentru incompetența lor?
Oare de ce?
svejk [utilizator], Marţi, 1 martie 2016, 16:41
+6/6
Stimate minsitrul Justitiei, Raluca Pruna !
V-ati intrebat oare de ce se tot taraganeaza de ani buni
introducerea sistemului de bruiere a telefoanelor in penitenciare?
Va asigur ca toate aceste probleme cu SIM-uri, telefoane, etc dispar instantaneu.
S-a motivat ca nu s-a gasit o firma care sa execute proiectul....
Dar SRI nu o poate face ?
Praf in ochi
MPopa [utilizator], Marţi, 1 martie 2016, 20:42
+1/1
Ce sa spun, a venit domnul director al Administratiei Penitenciarelor sa explice ce performanti sunt ei gasind cartele SIM in sarmale. Alea erau de la baietii care nu reusisera sa adune bani ca sa mituiasca gardienii, care le-ar fi carat inauntru fara sa le mai murdareasca de orez si slanina.
Eu cand aud chestii de astea ca "de doi ani exista un grup de lucru dar inca nu avem rezultatul" imi vine sa rad. Daca oamenii respectivi ar lucra la o firma privata erau de mult someri.
comenteaza