1 € 1 USD vineri 18 iun 2021
Versiune
Mobile
Cetatean Gazat
un domn [utilizator], Joi, 16 iulie 2020, 16:43
0/2
Buna Ziua
In ziua de 10 08 2018 am fost in Piata Victoriei si am tarat pe spatiul verde de la Muzeul Antipa doi adulti care au cazut inconstienti sub actiunea gazului lansat de Fortele de Opresiune
Nici o persoana din echipajele SMURD nu au avut acces la acea zona de la Muzeul Antipa.
Lipsa de actiune a celor de la SMURD pentru cei afectati este Infractiune ? Imaginile mass media sunt suficiente pentru a incrimina SMURD ca nu a intervenit pentru “gazatzii” de la Antipa ?
De ce a fost luat de la Procuratura
Leul in iarna [utilizator], Joi, 16 iulie 2020, 17:04
+1/3
militară și trecut la DIICOT?
Va avea vreodata Romania conducere cinstita?
emil bobu [utilizator], Joi, 16 iulie 2020, 18:04
+2/2
Toti care vin la putere folosesc in scopurile proprii institutiile statului. Ieri PSD, azi PNL, nu le pasa deloc de oameni.
cand vrei sa ingropi
nash pandelica [utilizator], Joi, 16 iulie 2020, 20:43
+2/2
un dosrar, il dai la procuratur militara.
dosarele revolutiei, ale mineriadelor, acum cele de la zece august....
ca, de, avem onoare melitara care tre' sa ramana nepatata.

portocala a plecat si el acasa...

puteri ale statului, sau neputinte ale statului, cele trei neputinte ale statului roman....
vai si amar...
Intrebare
Criogenia [utilizator], Joi, 16 iulie 2020, 22:23
0/2
Buna ziua,
De ce trebuie declarata data de 10 august Zi de Doliu National in conditiile in care s-au folosit butelii de gaze mai putine decat la evacuarea galeriilor de pe stadioane si dispersarea multimii violente dupa meci?

De ce trebuie sa inghitim manifestarile si invectivele unui realizator tv erijat in martir si infasurat in steagul national in ziua de 10 aug care urla schizofrenic in emisiunea respectiva :opriti macelul ?

Ultima intrebare daca permiteti ar fi daca Jandarmeria Romana mai este institutie care apara cetatenii sau este lasata sa o terfeleasca orice trepadus care zbiara mai tare decat altii?
De ce s-au oprit cercetarile?
Bordeianu Constantin Dan [anonim], Vineri, 17 iulie 2020, 7:35
+1/1
Pentru ca s-au pus intrebari gresite. Cei ce ne conduc acum cred ca daca ar pedepsi excesele de la 10 August, Politia si Jandarmeria Romana vor refuza sa mai intervina in viitor in cazul unor razmerite care pot fi anti-democratice, anti-statale, sau atentand la siguranta tuturor cetatenilor.
Totul se intampla pentru ca PSD (cel adevarat sau cel vopsit ca ALDE sau Pro-Romania) este inca la putere in parlament. Aceasta deoarece tocmai sub conducerea lor, in acea perioada s-a pus totul la cale.
Cercetarile puteau ajunge la adevar numai daca se puneau intrebarile corecte, care ar fi trebuit sa descopere persoanele care au dat ordinele. Pentru ca Politia si mai ales Jandarmeria sunt institutii militarizate, iar ordinul se executa, nu se discuta. Ori, ordinul a fost, ca si 13-15 Iunie 1990 in Piata Universitatii: “provocati, ca sa aveti motive sa interveniti cu brutalitate. Apoi, indreptati brutalitatea impotriva celor pasnici, ca sa le piara cheful de a mai manifesta”.
Cei care au dat ordinele si au coordonat actiunea trebuie sa faca puscarie, iar dintre simplii executanti - numai cei care, ca politistul din State care a declansat miscarea “Black life matters”, produc decesul inadmisibil al unor persoane care nu opun rezistenta si striga in cursul procedurilor de incatusare ca nu se simt bine, ca nu pot respira in pozitia de incatusare. Politistul trebuia sa se opreasca, sa cheme medicul, si sa continue numai dupa ce medicul spunea ca totul este in regula. Pentru acel politist, pedeapsa este bine-meritata.
Dar sa pedepsesti executantii si sa-i faci scapati pe cei ce au dat ordinele – intr-un sistem militarizat, este de neconceput intr-un stat democratic.
Clasarea manjeste cu arome Justitia Romana.
Solutia? Sa iesim la vot si sa trimitem la lada de gunoi a istoriei formatiunile politice aflate la putere in 10 August. Iar daca alte formatiuni accepta sobolani PSD-isti (ALD-isti sau Pontisti), sa trimitem si acele formatiuni la lada de gunoi.
ultrajul
cristache [anonim], Vineri, 17 iulie 2020, 8:54
+1/1
inteleg ca din dosar vor ramine doar citva jandarmi sub acuzare pentru "actiunile de respingere a atacurilor initiate asura lor de protestatarii violenti".
As vrea sa stiu daca si citi protestatari violenti sint pusi sub acuzatie pentru ultraj si daca limitele pedepselor vor fi majorate cu 1/3 sau 1/2 in conformitate cu Art 257 Ultrajul | Cod Penal
Intrebare
DrInOrice [utilizator], Vineri, 17 iulie 2020, 10:54
+1/1
Un grup de oameni organizeaza o manifestatie. Parti interesate infiltreaza manifestatia cu elemente aparent solidare manifestatiei si agresive fata de autoritati. Autoritatile profita (sau sunt implicate) si reprima manifestatia la pachet, acoperita de circumstante. Mai poate justitia sa faca dreptate, sau devine neputincioasa in fata tacticilor moderne de diversiune?
Raspundere
Petru [anonim], Vineri, 17 iulie 2020, 14:17
+1/1
Buna ziua,

Cine raspunde pentru civilii care au fost batuti, acestia fiind neinarmati, pasnici iar jandarmii i-au atacat cu bastoanele si i-au lovit cu picioarele?
adevarul ubla cu capul spart
george [anonim], Vineri, 17 iulie 2020, 14:27
+1/1
1. Ascunderea numerelor de identificare ale jandarmilor nu e infractiune?
2. a fost ordin sa se ascunda, nu?
3. nu e penal minciuna scriptia in actele jandarmeriei? vezi orele raportate in diverse registre?
4. mai are cineva onoare in Tara Romaneasca?
2 Intrebari, va rog MULT sa-mi raspundeti!
lili [anonim], Vineri, 17 iulie 2020, 14:50
+1/1
DIICOT a preluat Dosarul pentru ca Jandarmeria a facut plangere, invocand incercare de lovitura de stat!
Acum, DIICOT spune ca NU a fost vorba despre asa ceva!
INTREBARE: De ce DIICOT a Continuat Ancheta, disculpand pe TOTI Sefii Jandarmeriei si pe sefii care au dat Ordinele politice, in schimb un ciot din ancheta va ajunge inapoi la Parchetul Militar pentru cativa jandarmi care au fost violenti?
De ce Dosarul nu a fost INTORS la Parchetul Militar imediat ca DIICOT a ajuns la concluzia ca NU a fost vorba de "lovitura de stat", deci Dosarul NU mai era de Competenta DIICOT?!
2. CINE Da Ordinul de actiune sau cum se spune in astfel de situatii, Jandarmeria fiind militarizata?!
Care e cea mai inalta functie, e o functie POLITICA, e Ministrul de Interne ori Premierul SAU e Seful Jandarmeriei, CE spune Legea in Romania?!
Ce ROL au, conform LEGII, Minsitrul de Interne si Premierul, ce PREVEDE Legea in astfel de cazuri?!
NU cred ca Politicul NU are nici un rol!
Se uita la TV, precum romanii din Cucuietii din Deal?!

Hotnews, in cazul in care dl Parlog nu va raspunde intrebarilor mele, va rog sa le puneti unui SPECIALIST in Drept sau in Anchete militare, nu ma pricep...
cei 200000 de oameni au venit sa apere independent
viziru [utilizator], Vineri, 17 iulie 2020, 16:14
+1/1
cei 200000 de oameni au venit in 10 august 2018 sa "apere" independenta justitiei …. Sunteti constient, ca reprezentant al justitiei, ca solutia imorala, ilegala si cinica data de DIICOT va afecta grav si iremediabil chiar independenta justitiei si increderea cetatenilor Romaniei in sistem ? Eu personal, in acest moment, as recomanda emigrarea in alte tari democratice si fara coruptie cui ma intreaba de optiune sa ramana sau sa plece ……. cum a spus si domnul din politie, avem un stat semi-mafiot si cred ca are mare dreptate ….
10 august
atc [utilizator], Vineri, 17 iulie 2020, 17:11
-1/1
niste precizari:
in caz de posibili "infiltrati agresivi"( nedovediti pana acum) este sarcina LEGALA a organizatorilor manifestatiei pasnice de a-i elimina, prin oamenii de ordine proprii. Asta in cazul unei manifestatii avand aprobari LEGALE, indiferent de cat de nobile ii sunt scopurile. In nici un caz separarea celor pasnici de cei agresivi nu este in obligatia jandarmilor, care nu au aruncatoare de gaze lacrimogene cu luneta. De altfel, cred ca, de ex., in ciocnirile violente de la meciurile de fotbal, niciun om normal la cap nu sta in mijlocul confruntarilor, ptr. ca apoi sa se planga ca jandarmii l-au lovit pe el, pasnicul. Se retrage si, eventual asista, facand selfiuri.
- pentru cine foloseste expresia lacrimogena( sic) "'gazare" ptr. situatiile descrise, recomand consultarea DEX> S-ar putea sa aiba surprize.
"EXTREM de BINE PUSĂ la PUNCT"
MG [utilizator], Vineri, 17 iulie 2020, 17:54
+1/1
scuzele incompetenței penale: iera' ăia bine puse la punct, bre, și atunci am dat gaze la toată poporul, că noi este organe și nu putem greși dar am venit pregătiți cu indicativul acoperit"

Crimă cu premeditare!
Predoiu, cu Bica, langa Dragnea
Ademordna [utilizator], Vineri, 17 iulie 2020, 23:32
0/0
Hai cu ei la parnaie, acolo le e locul.
comenteaza