1 € 1 USD 4,3767luni 06 dec 2021
Versiune
Mobile
Aha, deci erau buni cei de la...
Olyx [utilizator], Miercuri, 22 septembrie 2021, 23:14
+6/8
USR de care te-ai descotorist fara remuscari si fara grija că cei care-i vor inlocui nu vor fi nici pe departe la nivelul de competenta al celor dati afara...Plus ca ai mers si in esalonul inferior, la secretari de stat si ai epurat tot ce ai gasit. Proaste miscari, de profan in politica...Vedem ca te bazezi pe PSD pentru majoritate in Parlament pentru a trece legi cel putin controversate insa atunci poate ai minima decenta, domnule prim ministru, sa nu mai ”tragi” in alianta USR-AUR, cea care ti-a pus ”gand rau”...
Catu este precum Fram ursul bipolar !
Susufler0 [utilizator], Miercuri, 22 septembrie 2021, 23:52
+4/6
Ieri Ghinea nu facea nimic, totul a fost facut de Bode si de cei dinaintea lui, azi Ghinea e aproape indispensabil ! Romanii isi vor amintii de tandemul asta Iohannis- Catu ca unul dintre cele mai nenorocite sub care au trait !

PS. Sa te conduca Lolek si Bolek ! :(((((((
vedeti cum e in politica?
..13 [utilizator], Joi, 23 septembrie 2021, 1:02
-2/2
ieri usr si pnl se scuipau, dar rau de tot, astazi gasesc puncte comune si maine, nu va mirati, se vor pupa in piata publica.

cred ca avem politicieni in crestere, mai putin barna care este de o aroganta maxima.

ps
doua observatii critice la adresa lui ghinea care se vor vedea la implementarea pnrr:
- nu a pastrat, ptr minister nu ptr bruxelles, gradul de detaliere necesar, asa cum ii era trimis -cred ca nu a lasat nici suficiente marje pentru erorile, care vor aparea ca fiind inerente, de calcul in timp si/sau pe bugete...
- a inceput de jos in sus, adica a ratat reformele - si iarasi chestia asta se va vedea la implementare

si o ultima sugestie ptr fc
- sa faca un plan detaliat cu aliatii pentru a trece cat se poate de repede - pana dec 2021 sau max martie 2022 - toate reformele prin parlament - toate, repede.
comenteaza