1 € 1 USD 4,3767luni 06 dec 2021
Versiune
Mobile
Galatiul a renuntat la aburul gratuit de la SIDEX!
D-or [utilizator], Joi, 23 septembrie 2021, 16:52
0/12
Galatiul avea un sistem de termoficare bazat pe aburul fierbinte de la Sidex, abur care este oricum produs secundar pentru acesta.

Pe parcursul a citiva ani a fost pus in aplicare un plan diabolic de crestere brusca (si, desigur, artificiala, dar nu a cercetat nimeni) a preturilor pt incalzire, pe motiv ca ar exista pierderi in sistem. Pierderi a ce? A ceva ce era oricum, gratuit?

Desi strategia de dezvoltare a orasului prevedea reabilitarea sistemului de termoficare, alesii din 2016 au decis in forta inchiderea acestuia si favorizarea creditarii populatiei sa-si instaleze centrale de apartament pe gaze. S-au facut afaceri frumoase cu centrale, feronerii, instalatori si, desigur, bancare.

Desi bugetul orasului nu a mai trebuit sa sustina termoficarea, impozitele locale nu au fost reduse, nici taxele imense de habitat. Cu banii excedentari s-au pus mai multe rinduri de borduri unele peste altele. Si a crescut poluarea cu fum negru, probabil ca CET-UL care era utilizat sa supra-incalzeasza aburul de la SIDEX in zilele geroase produce acum energie electrica din pacura si deseuri.

Bravo! Acum galatenii au si poluarea cu fumul de la cosurile centralelor scoase sub ferestre plus fumul de la CET si cel de la SIDEX si peretii gauriti.

Si gauriti si afumati si cu banii luati!
Inspaimantator de mare
VOX. [utilizator], Joi, 23 septembrie 2021, 17:39
+11/13
Precum salariul tau, d-le vicepresedinte: > 50,000 lei lunar.
Alo, domnu',
atc [utilizator], Joi, 23 septembrie 2021, 17:50
+7/9
Bine ca ne-ai zis. Tu stai linistit, ca vorbim noi la ANRE si se rezolva!
ANRE
Ibit [utilizator], Joi, 23 septembrie 2021, 18:29
+10/10
Este se comporta ca si ASF ca agent constatator , nu ca un organ de reglementare , deci nu-si face treaba .
DNA nu se autosesizeaza ?
intai
danton68 [utilizator], Vineri, 24 septembrie 2021, 16:10
0/2
ar trebui sa ne intrebam de ce a dat Nastase TERMOCENTRALA, UZINA DE APA, BLOCURILE SE LOCUINTE , STADIONUL SI ECHIPA DE FOTBAL LA PACHET CU Sidex...?
Fantastic
Mirobo [utilizator], Vineri, 24 septembrie 2021, 16:11
+2/2
Romgaz,Nuclearelectrica,Hidroelectrica,Transelectrica,Transgaz sunt companii controlate de stat .
Cum poți ieși cu așa declarații?
E ca și cum recunoști că ai scumpit dar din vina altcuiva???? Inteleg ca suntem interconectati la o retea europeana,etc dar pentru populatie aceste preturi nu au nici un fundament.
Chiar vreți să plecăm toți din țară?
comenteaza