1 € 1 USD 4,3767luni 06 dec 2021
Versiune
Mobile
A câștigat MiniMacron
Nyk1 [utilizator], Joi, 23 septembrie 2021, 17:22
-11/15
Într-un fel e bine, chiar e necesar ca MiniMerkel (Werner) să aibă un opozant chiar din interiorul UE, nu doar din afară. Mai ales acum înaintea alegerilor din Germania, în care partidul lui Merkel va fi spulberat de pesediștii nemți.
Vrei sa spui MiniMicron !
Susufler0 [utilizator], Joi, 23 septembrie 2021, 17:45
-4/12
:)))
Chiar asa?!
atc [utilizator], Joi, 23 septembrie 2021, 17:54
-5/9
Cum adica, atunci cand au hotarat cine iese, nu te-au informat si pe tine?!
44.000 membri USR-PLUS
rov [utilizator], Joi, 23 septembrie 2021, 18:02
+7/13
Spune ceva despre viitorul politic al tarii...
Sunt oameni ce au fost impinsi in politica din disperarea indusa de partidele desprise din PCR, FSN, si impartite voiniceste si reimpartite intre pezede, pedele, pereme, penele, etc

Daca USR-PLUS va lua 50% din viitoarele alegeri Romania poate recupera in 10 ani decalajul fata de Polonia

Daca nu, Romania se va degrada iremediabil, hotii si impostorii ce s-au hranit 30 de ani din seva ei, o vor duce in specrul EXTINCTIEI cu eticheta de noua Albanie...
SI eu vreau
imi_pasa_de_romania [utilizator], Joi, 23 septembrie 2021, 20:25
+1/5
Dar cand am vazut ca oamenii au ales un primar pedofil, un alt primar care isi dezbraca propria fata si o filma si se auzea cum o traumatiza psihic, alt primar complice la Colectiv, iar lista continua... incep sa cred ca romanii nu se simt bine decat cu infractori in pozitii cheie.

Partea frumoasa e ca tot ei se plang dupa. Ca e multa coruptie, ca sunt hoti la putere, ca nu se face nimic si ca toti sunt la fel.

Poate singura mutare buna a USR-ului a fost iesirea din coalitia asta toxica USLista, iar poate cu Ciolos la carma partidul va putea merge pe o traiectorie buna pentru ca ma astept sa stie ce vrea, fata de stilul heirupist al lui Barna.

Dar ca sa prinda capital in urmatorii 3 ani e nevoie sa o joace bine si fara manusi. Au vrut sa fie finuti si in 2019 cu cele 2 guverne Orban, au vrut sa fie finuti cu primarii comuni, au vrut sa fie finuti dupa demiterea lui VV. Acum au vazut ca USL are o ipocrizie si nesimtire crasa si ca o sa fie necesar si putin joc murdar.

Speranta moare ultima :)
50%?! Ce ai consumat?
Amerlocu [utilizator], Joi, 23 septembrie 2021, 20:59
0/8
Cred că problema USR la următoarele alegeri e să treacă de pragul ăla electoral de 5%... Ghici ce tracțiune o să mai aibă după idila cu AUR și aia în pregătire cu Ciolacu?

Cioloș avea un capital imens de populariate în 2016 după un mandat de succes ca și comisar european pentru agricultură și unul bunicel de primministru al României. Era înaintea alegerilor din 2016 cel mai popular om politic român.

În loc să se angajeze în lupta îmșpotriva PSD - erau șanse enorme să scoată PSD de pe piață a gargarisit povestea cu „el e tehnician nu politican”. Nu s-a implicat în alegeri ce au fost câștigate de PSD cu un procent istoric pe fondul absenteismului masiv.

Apoi „tehnicianul” și-a înființat un partid de buzunar numit .Mișcarea 100” sau cam așa ceva. Rateu total și ăsta. Din ruinele sutei a înființat apoi un alt partid de buzunar numit PLUS. Chiar dacă nici ăsta nu ajuns nici măcar pe aproape de 5%, a resușit totuși să-l abureasă pe un alt papagal numit Dan Barna și să facă o tarabă politică comună fifty-fifty. Acum piticul Cioloș îi va veni de hac și lui Barna și vada măreața taraba comună în derizoriu.

Barna e la rândul lui un pesonaj de comedie ce a reușit să ia un partid de opoziție la peste 23% (eurpenele din 2019), să fie bătut măr la prezidențiale de coana Veorica Vasilica of Videle, respectiv șă-și ducă partidul undeva spre 10% azi. Iar timp pentru prăbușire mai e gârlă până-n 2024.
Un comentariu critic pentru USR Plus...
index [utilizator], Vineri, 24 septembrie 2021, 8:46
0/2
...implicit favorabil pentru PNL.
PNL care, in repetate randuri, in mod consecvent, a dezechilibrat politic Romania, la scara NATIONALA.
NIci nu am cuvinte sa calific atitudinea acestui partid (PNL) prin crminala asociere cu PSD, presupus a fi inamicul sau ideologic numarul 1.
Criticile tale aduse USR Plus sunt copilaresti din perspectiva fapttelor PNL-ului.
comenteaza