1 € 1 USD joi 20 ian 2022
Versiune
Mobile
Da, Campene, da!
andipetre [utilizator], Joi, 14 octombrie 2021, 2:15
-4/14
Spre surprinderea ta, nu suntem idioti si, atunci cand ne temem de pericolele acestui virus ne protejam evitand orice fel de aglomeratie!

Spre deosebire de tine, noi nu credem ca virusul actioneaza diferit in scoli fata de restul locurilor. Tu esti acela care a decuplat scolile de la rata de infectare, ca si cum virusul nu ar fi periculos in scoala, ci doar in afara ei. La restaurant sau mall, unde stai o ora-doua pe saptamana ne zici ca e pericol, dar in scoli, unde copiii stau 30 ore pe saptamana, inghesuiti, zici ca e ok!

Si tu iti permiti acum sa faci pe inteleptul si sa ne iei pe noi peste picior?! Adica noi suntem aia inconseventi, noi tratam diferit scolile de mall-uri, serios?!! Cat tupeu pe omul asta!
Online e dezastru daca ai profesori incompetenti
andipetre [utilizator], Joi, 14 octombrie 2021, 2:32
+3/7
Exista nenumarate exemple de cazuri in care invatamantul online a mers chiar foarte bine. Profesorii inteligenti, care au stiut sa se adapteze, au facut cursuri excelente, foarte apreciate de elevi si foarte utile. Dovada stau chiar rezultatele, mai bune decat in alti ani, la Evaluarea Nationala si Bacalaureat, dupa un an de scoala online.

Problema e ca dl. Campeanu, limitat de propria sa lipsa de viziune, tine partea profesorilor depasiti, incapabili sa foloseasca un calculator, incremeniti in modele educationale depasite, care stiu "sa faca scoala" doar ca pe vremea lui Creanga.

Lipsa de imaginatie a domnului ministru, care nu poate intelege existenta unui invatamant modern, nu ar trebui sa fie lasata sa compromita inca o generatie de elevi!
Hmmm
Sah [utilizator], Joi, 14 octombrie 2021, 3:02
+3/9
Adica acest ministru compara o clasa plina de elevi cu mersul prin parc...
Jalnic acest ministru, adica daca nu mergi la scoala stai inchis in casa, ca el nu vrea sa iesi la munte, in parc, la p0limbare, etc.
vad zimbetul pe buze
Coco Whistle [utilizator], Joi, 14 octombrie 2021, 3:55
0/6
in alte tari sint scenarii f clare si toti stiu ce se intimpla daca. la noi, e okay....daca nu ne vaccinam ne imunizam fortat indiferent de numarul victimelor. oricum cei peste 65 sint cei mai expusi, sufera si de alte boli, mai scapam de ei, de ce sa le platim pensii cind noi avem bani doar ptr pensii speciale/...unde e parlamentul de 300 indivizi, ce ai facut traiane cu referendumul ala, te votaram sa ramii la palat dar ti-ai batut joc de noi.
spre nesurprinderea mea, majoritatea-s idioti!
Antenistontel [utilizator], Joi, 14 octombrie 2021, 8:58
-1/1
sunt nevaccinati, se-nghesuie oriunde se iveste ocazia, chiar daca prezinta ”un inceput de raceala”, iar plozii bantuie si ei dupa exemplul adultilor.
comenteaza