1 € 1 USD 4,3585joi 20 ian 2022
Versiune
Mobile
de aceea in urmatoarea perioada
..13 [utilizator], Vineri, 15 octombrie 2021, 4:20
-1/1
Nu avem nevoie de un premier politic - politicienii sa ne lasa, sa vina oamenii competenti care nu sunt aliniati politic care pot si vor sa isi asume niste responsabilitati si mai ales pot sa fie onesti cu ei si cu oamenii din jurul lor.

Mi se pare ca se reuseste cu mare succes sa ne batem joc de niste oameni pentru ca asa vor unii; exemplu ND si Clotilde.

Nu poti sa spui ca ND nu a facut nimic cand in sistemul de la primarie sunt unii care mereu blocheaza activitatea - cand societati ilegal sau aproape ilegal infiintate de Fi Rea ar fi trebuit sa fie desfiintate dar, ce sa vazi, instanta inca... si se tot judeca pana poate trece mandatul lui ND.

criza gunoiului din S1 a aratat si mai frumos.
circ ca la balamuc cu pnlistii alaturi de psdistii din sector1 - bravos.

criza desemnarii consilierilor locali la Primaria Generala - tergiversata in instanta...un alt exemplu de incepere nu sub cele mai bune auspicii a mandatului noului primar ales in Bucuresti

Nu avem stat de drept sau asta care exista acum nu functioneaza/opereaza in conditii normale.

Mandatul este de 4 ani fiecare zi de intarziere este in defavoarea bucurestenilor care si-au ales alti oameni la conducere.

deci oamenii competenti sunt blocati de politicieni cu interese

Orgoliul PNL-ului este sifonat si nu imi pasa pentru ca JK care putea sa protejeze romanii si pnl-ul nu a miscat un deget pentru a ne proteja pe noi romanii - crede ca poate ne prosti cu ifose de mare politician.

Vine acum un PM nominalizat de la alt partid si hai sa ii aratam ce mare partid suntem noi astia de la PNL - nu imi pasa si cu siguranta romanilor nu le pasa de orgoliile ranite de la PNL> suntem fara caldura, cu preturi in crestere, cu rate mai mari la banci, cu o posibila crestere a cursului, posibil cu restrictii pandemice si deci totul este gri ...

Daca PNL nu este de acord cu propunerile USR sau cu un guvern minoritar USR sustinut de UDMR si PNL sa o spuna dar chiar si daca nu o vor spune lucrurile acestea se vor vede
comenteaza