1 € 1 USD 4,3585joi 20 ian 2022
Versiune
Mobile
O chestie hilară
BEDE [utilizator], Vineri, 15 octombrie 2021, 10:54
+6/6
Adică China reduce emisiile de carbon când nu mai au cărbune... Minunat! Și dacă au cărbune îi dau înainte cu câți MW pot produce.
De fapt, PCC nu se preocupă de ecologie, dovadă că dejecțiile bărcilor chinezilor de lângă insulele Spratley au putut fi văzute din satelit...
Semn că este necesară o reindustrializare a Europei. Făcută cu cap ca să nu mai depindă de China atât de mult. Nu aiureli eco-naziste cu reducerea emisiilor de CO2 care să pună economia pe butuci și să facă sute de milioane de oameni să o ducă mai rău.
Trebuie să fim îngrijorați?
asavreau [utilizator], Vineri, 15 octombrie 2021, 15:00
+2/2
De criza energetică a Chinei? Eu spun că nu. Trebuie să ne producem singuri ce avem nevoie. De ce să depindem de China? O criză este o oportunitate și trebuie să o folosim. De plâns ,să plângă chinezii.
Aha, dar cu cine?
Fu Leng [utilizator], Vineri, 15 octombrie 2021, 16:27
+3/3
Ca in tara au ramas putorile!!! Revitalizezi canepariile cu putori?
asa ne trebuie
GNG [utilizator], Marţi, 9 noiembrie 2021, 11:55
0/0
Daca am transferat la asiatici toata industria producatoare, aici ma refer la toata lumea civilizata. Brava la chinezi ca stiu sa ne tina cu botul pe labe, asteptam osul aruncat la ei si pana atunci latram la luna. Daca nu tripleaza preturile sunt chiar prosti. Dupa ce au pus mana moca pe toata tehnologia vestica si americana, acum fac ce vor. Nici nasturi nu mai producem !!! Sa multumim marilor corporatii si goanei lor dupa profit!!! Acum, ia profit...
comenteaza