1 € 1 USD 4,3585joi 20 ian 2022
Versiune
Mobile
Caragiale e viu
fat.cat [utilizator], Sâmbătă, 16 octombrie 2021, 2:54
+11/11
„Din două una, daţi-mi voie: ori să se revizuiască, primesc! Dar să nu se schimbe nimica; ori să nu se revizuiască, primesc! dar atunci să se schimbe pe ici pe colo, şi anume în punctele… esenţiale.”
Cam asa e si tov. Mache, care nu e impotriva vaccinarii, doar ca nu o recomanda, asta fiind o chestie de specialitate, medicala. Recomandarea fiind strict apanajul doctorilor, ma bucur sa observ ca preasfintitul e ceva mai lax cu contraindicatia, care e si de competenta clericilor, printre altii.
Nu despre Teodosie e vorba.
Heitarel Troleanu [utilizator], Sâmbătă, 16 octombrie 2021, 3:40
+9/13
Arhipopia Tomisului ar face bine să înțeleagă, în ceasul al treișpelea, că vaccinul nu-l facem doar pt noi, ci și pt ceilalți!

La fiecare transmitere a virusului de la un vaccinat (sau vindecat) către un alt vaccinat/vindecat, el slăbește în gravitate, capacitate de multiplicare în noi variante, mortalitate și retransmisibilitate! Doar prin vaccinare, și nu prin rugăciuni, putem spera, după ce vom fi atins un anumit procent, la mult dorita "imunitate de turmă"! De aceea e esențial să grăbim vaccinarea, înainte ca virusul să ajungă la variante pt care vaccinurile, astea sau cele următoare, nu mai sunt eficiente! Capisci?

A fi împotriva "obligativității" vaccinării e ca și cum ai fi împotriva normelor de conviețuire socială. V-ar plăcea, domnilor popi, ca la cinematograf să vă scuipe semințe-n cap cei de la balcon? Sau să vă strănute direct în față cineva în metrou? (știu, voi nu mergeți cu metroul, da' n-am găsit alta rimă...) Sau, ca să înțelegeți mai bine, v-ar plăcea ca cineva să va interzică să vă rugați și pt alte persoane, decât voi înșivă?

Empatie, simț civic, conștiință socială... parcă Biserica ar trebui să promoveze chestiile astea, huh?

Aloo, treziți-vă, popilor, până nu e prea târziu! Aveți deja mii de morți (nevaccinați) pe conștiință!
Lasitate....
gmb72 [utilizator], Sâmbătă, 16 octombrie 2021, 6:37
+8/10
În marea lor majoritate, preoții Bisericii Ortodoxe Romane (și nu numai romane) sunt antivaccinisti pe motiv ca vaccinul aRNM modifica în timp codul ADN uman, adică modifica creația Domnului.
Ce nu înțeleg, de ce nu au curajul sa spună asta cu subiect și predicat? Și o fac doar în timpul predicilor duminicale, prin diverse mesaje răspândite prin youtube, facebook, iar public, prin exprimări mai mult sau mai puțin subtile....
Considera vaccinurile creația Diavolului, boala fiind trimisa de Dumnezeu pentru păcatele noastre iar noi trebuie sa ne purtam crucea, nu sa luptam împotriva Domnului, mai ales modificandu-i și creatia Sa.... Ei cred ca fac bine, ferindu-ne de vaccin, da, poate murim dacă "asa ne-a fost scris", dar ne salvează sufletele....
Problema e, ca au întors religia cu fundul în sus, adică moartea e de la Dimnezeu si leacul de la Diavol ?....
Necunoscutele sunt căile Domnului, poate ca realizarea unui vaccin atât de repede e exact răspunsul Domnului la rugăciunile din Biserici, "scapa-ne Doamne de pandemie ". Poftim, Dumnezeu ne-a dat vaccin, prin inspirația oamenilor de știință, trebuie sa ne facă și injecția ?!?....
In plus, păcatul lor e imens: contribuind indirect la moartea a mii de oameni, își bat joc de cea mai sfanta creatie a Domnului: viata.... E ca și cum ar împinge la sinucidere mii de oameni, și știm bine ce opinie are Biserica fata de sinucigași....
Și revin.... De ce nu spun cu subiect și predicat, DA, Suntem antivaccinisti, pentru ca acest vaccin e unealta Diavolului, fiindcă își bate joc de creația Domnului prin modificarea ADN-ului uman !
Poate asa, daca s-ar ști de ce Biserica se opune vaccinului anticovid (si nu obligativității lui cum în mod las o sustine) face cineva efortul sa le explice cât de mult greșesc si ca din dorinta de a face bine, de fapt devin asasini ... Tot preoții ne învață că uneori, poți ajunge în Iad cu Biblia în mână....
Da,stim de muuult timp,.....
gigiN [utilizator], Sâmbătă, 16 octombrie 2021, 7:05
+12/14
...este doar hot,escroc,mincinos si jigodie ordinara.BOR se pare ca isi doreste sa fie definita de un astfel de...ipochimen."Slujbas al Domnului"??? Dimpotriva,ci al lui Scaraotschi.
Biserica traieste din vanzarea iluziilor
independentu [utilizator], Sâmbătă, 16 octombrie 2021, 7:06
+8/10
si e normal sa nege realitatea.
Teodosie antivaccinist?
Vai de mine, cum puteti sustine asa ceva?
El nu e medic sa recomande vaccinurile, dar se pricepe de minune sa ne prezinte "imensele pericole" generate de vaccinuri si sa lupte activ impotriva statului care ia masuri de prevenire a raspandirii epidemiei.A inceput cu lingurita de argint, de anul trecut, cu ignorarea restrictiilor, cu interzicerea adunarilor publice si acum a trecut la next level: sa vina juristii!
Vajnicul Teodosie e orice, numai ce este evident ca e nu.
Daca Biserica spune ca nu e antivaccinist, puteti fi sigur ca e!
Călăuze oarbe....
minus [utilizator], Sâmbătă, 16 octombrie 2021, 7:39
+6/8
"Călăuze oarbe care strecuraţi ţânţarul şi înghiţiţi cămila!"
Dupa prostiile IPS ("Am citit clar că Uniunea Europeană a anunţat că vaccinul va înceta") acum mai vreti sa inghitim si minciunile voastre numite "precizări".
"Lăsaţi-i pe ei; sunt călăuze oarbe, orbilor; şi dacă orb pe orb va călăuzi, amândoi vor cădea în groapă".
vorba francezului : daca umbla ca o rata
Francisc 1 [utilizator], Sâmbătă, 16 octombrie 2021, 7:40
+8/10
si macane ca o rata ... probabil e rata!
Descreerat
Kimosabe [utilizator], Sâmbătă, 16 octombrie 2021, 8:18
+10/12
……….care da sfaturi demne de evul mediu de la adapostul ultimului model de Mercedes
....
mahnit [utilizator], Sâmbătă, 16 octombrie 2021, 8:25
+1/3
Aceiasi Marie cu alta palarie!
iar
mongolul [utilizator], Sâmbătă, 16 octombrie 2021, 8:28
+1/3
a calcat in strachini?
pariu
Walking_dead [utilizator], Sâmbătă, 16 octombrie 2021, 8:52
+7/9
Fac pariu ca saolinul e vaccinat insa face campanie impotriva vaccinarii. Ca si Sosoaca de altfel.
Un popă prost. ÎPS Teodosie.
asavreau [utilizator], Sâmbătă, 16 octombrie 2021, 9:42
+4/6
Își bagă nasul unde nu-i fierbe oala.
dacă
nahir [utilizator], Sâmbătă, 16 octombrie 2021, 12:00
+2/2
nu e antivaccinist, să ne arate câmd și-a făcut vaccinul. Că doar are certificatul verde, nu?
comenteaza